For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

AVA HØYTRYKKSSPYLER GO P40 MEDIUM BUNDLE 120 BAR/390 LITER, 6 ME

Se alt fra AVA
Best i test tek.no
Norsk designet
10 års Garantiordning
1700 Watt
3 sylindret metall pumpe

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

1 999,-

11 På nettlager
Sendes i dag!

Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Best i Test hos Tek.no. Les hele testen her

Easy to store – Grab & GO Kåret best i test av Tek.no 2022 AVA GO er en liten og kompakt høytrykkspyler som er lett å ta med seg, og som tar lite plass. Høytrykkspyleren kommer med et godt utvalg av dyser som kan lagres direkte i høytrykksmaskinen. Liten størrelse, men allsidig høytrykkspyler som er den perfekte følgesvenn for rengjøring av små gjenstander som sykler, hagemøbler eller balkonger. Høytrykkslangen er en fleksibel, stålarmert proffslange som er smidig slik at man unngå kveiling. Høytrykkspyleren leveres med AVAs GO høytrykkspistol, vannfilter, prisvinnende zoomlanse, turbodyse, variodyse 20°/60°og 6 meter stålarmert slange.

GO serien kommer med 10 års garantiordning. Stålforsterket slange AVA GO P40 leveres med 6 meter profesjonell stålarmert høytrykksslange. Denne slangen er myk, samt fleksibel som forhindrer krøll og knekk, denne er en ren fryd å jobbe med. Smarte lagringsalternativer og håndtak AVA GO er en liten og kompakt høytrykkspyler, men har likevel innebygget oppbevaringsplass til tilbehøret. Lansen har sin egen plass på topphåndtaket og lar deg enkelt bære spyleren mens lansen er på plass. På siden av spyleren finner du fester til dyser og høytrykkspistolen. AVA GO er utstyrt med en egen oppbevaringsplass til strømkabelen. Kraftig 3-stemplet pumpe Pumpen som sitter i GO serien, er tresylindret. Pumpen er laget i metall for å sørge for brukervennlighet og lengre levetid. Pumpen er designet slik at du enkelt skal kunne vedlikeholde den for å øke levetiden enda mer. Enkel bytting av tilbehør Alt AVA-tilbehør har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom tilbehør. På enden av Zero-Force pistolen og Zoomlansen så finner du en låsering som sørger for at tilbehøret sitter fast under bruk. Zoomlanse AVA Zoomlanse lar deg justere lengden på lansen på en unik måte. Her kan du enkelt justere lansen mellom 63 cm og 96 cm, slik at du kan vaske både høyt og lavt uten problemer. Lengdejusteringen gjør det lettere å jobbe mer ergonomisk riktig samtidig som man får en optimal avstand til vaskeflaten.

I 2018 mottok AVA Red Dot Award: Product Design for brukervennlighet og design på zoomlansen. Dette medfølger i pakken GO høytrykkpistol Vannfilter Turbodyse Variodyse 20°/60° Zoomlanse 6 meter stålarmert slange

Tekniske spesifikasjoner

  • Trykk: 120 bar (maks)
  • Vann: 390 liter per time (maks)
  • Effekt: 1700 watt
  • Slange: 6 meter stålforsterket
  • Vekt (kun maskin): 7 kg

GO serien kommer med 10 års garantiordning, hvor det eneste AVA krever av deg er at du utfører en enkel service på maskinen hvert femte år. Husk at du må registrere spyleren hos AVA for å få utbytte av garantien.