GASSGRILL ALL-STAR 120 B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL ALL-STAR 120 B

0 av 5

1 brenner

Enkelt gjøres om fra stasjonær-grill til en bord-grill

Infrarød grilling

Solid og sterkt understell

Slange og regulator medfølger

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

5 099,-

Nettlager 2 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Char-Broil sin nye All-Star gassgrill kan enkelt uten verktøy kan omgjøres fra en stasjonær-grill til en bord-grill. Dette gjør at den er en allsidig og mobil, og er derfor perfekt for turer samt grilling hjemme på terrassen eller balkongen. Med Tru Infrared blir grillen raskere varm, reduserer tilberedningstiden og gir mulighet for infrarød grilling. 

Understellet er produsert av kraftige rør som gjør den solid og sterk, og utstyrt med fire hjul som gjør den enkel å flytte. De praktiske sidebordene er enkle å folde ned når man ikke bruker dem, og de er utstyrt med fire praktiske opphengskroker. 

Lokket er laget i støpt aluminium og har et innebygd termometer. Fettbakken under grillen har man enkel tilgang til fra fronten og grillen har elektronisk tenning og lys i reguleringsknappene. 

Inkludert slange og regulator.

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen.

Vurderinger og omtaler