-50%
BESTIKKSETT 30 DELER ATRIA
BESTIKKSETT 30 DELER ATRIA
BESTIKKSETT 30 DELER ATRIA
BESTIKKSETT 30 DELER ATRIA
Logo for WMF

WMF BESTIKKSETT 30 DELER ATRIA

Medlemstilbud
0 av 5

Tysk kvalitet

Perfekt balanse i hånden

Laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10

Laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10

Kan vaskes i oppvaskmaskin

Tåler oppvaskmaskin

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

WMF Atria bestikk laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10 er uslitelig, enkelt å rengjøre, ruster ikke og tåler oppvaskmaskin. Rett og slett unik eleganse.

Atria 30 delers bestikksett er beregnet til 6 personer og inneholder følgende:
6 x spiseskjeer, 6 x spisegafler, 6 x spisekniver, 6 x teskjeer og 6 x kakegafler.

Bestikk skal brukes, ikke beundres. Ta frem ditt beste sett hver dag. Når du skal imponere vil det fortsatt se like elegant ut som første dagen.

  • WMF Cromargan®: Fremstilt av Cromargan® rustfritt stål 18/10 i en ekstra høy kvalitet. Cromargan® er WMFs forsikring til deg om at vi alltid bruker rustfritt stål 18/10 i den beste kvaliteten til bestikket ditt.
  • Knivskarp egg: WMFs kniver har en helt unik spesialdesignet, sagtakket knivsegg som sikrer optimal skarphet i hele knivens levetid.
  • Holdbar rustfrihet: WMF-bestikk er laget av Cromargan® rustfritt stål 18/10, som sikrer deg mot at det ruster. Ved korrekt behandling og rengjøring kan bestikket ditt holde seg rustfritt hele livet.
  • Perfekt balanse i hånden: WMF bestikk har et vakkert, gjennomtenkt design, og er laget for å bli brukt hver eneste dag. Hver del er ergonomisk utformet så den passer godt i hånden og er behagelig å spise med.
  • Motstandsdyktighet: Overflaten i Cromargan® rustfritt stål 18/10 sikrer motstandsdyktighet mot syre i maten, gir ikke bismak, er fargebestandig og lett å vedlikeholde
  • Tåler oppvaskmaskin: WMF-bestikket er veldig lett å vedlikeholde, og kan rengjøres i oppvaskmaskinen.
  • Tysk kvalitet, grundighet, innovasjon og design: Designet og fremstilt av eksperter, og kvalitetssjekket med omhu
  • WMFs prisvinnende design: WMF tilbyr et stort utvalg av prisvinnende designprodukter, så det finnes noe for enhver smak og personlige stil.

Vurderinger og omtaler