Produktdetaljer
MAUVIEL STEKEPANNE PLATEJERN 20CM
Stekepanne i platejern og 20 cm diameter fra franske Mauviel.
- Utmerket varmefordeling
- Materiale med høy tetthet som ikke tar opp lukt fra mat
- Tåler høye temperaturer så pannen tåler lengre forvarming - tar vare på næringsstoffer og smaker
- Svart finish - en del av sluttvarmebehandlingen i produksjonsprosessen (skifter farge når den varmes opp og over tid) Tilegner seg naturlige non-stick egenskaper jo mer den brukes
- Tåler høy temperatur og metallredskaper Lettere enn støpejern
- Kommersiell karakter holdbart produkt
- Håndvask - med varmt vann umiddelbart etter bruk og tørk umiddelbart med papir
- Oppbevares tørt
Før bruk:
Bivoks brukes for å beskytte pannen mot rust og for å spare tid når pannen skal "kjøres inn".
Før første gangs bruk, rengjør pannen med veldig varmt vann for å fjerne bivoks fra hele pannen. Hvis du ved første gangs bruk, merker voksrester, bruk papir for å tørke den varme pannen ren, eller varm pannen på en stekeplate i ovnen på 200 grader, og når pannen er varm, tørk bort restene.
Innkjøring før første gangs bruk:
Dekk bunnen av pannen med smakløs olje og varm opp oljen i 5 minutter. La pannen kjøle seg ned før oljen tappes, og tørk med papir. Gjenta prosessen en gang, og pannen er klar til bruk. Etter denne prosessen, vil pannen få et naturlig non-stick belegg og bli mørkere over tid. Etter matlaging, vaskes pannen med varmt vann og en myk svamp. Tørk pannen godt etterpå. Ikke bruk oppvaskmiddel og ikke fjern det sorte laget som dannes nederst i pannen, da dette laget beskytter pannen og lager en non-stick overflate.