-50%
PEPPERKVERN PARIS SORT 18CM
Logo for PEUGEOT

PEUGEOT PEPPERKVERN PARIS SORT LAKK 18CM

Medlemstilbud
0 av 5

Signaturmodell og kvernklassikeren

6 forskjellige innstillinger fra fint til grovt

Laget av bæredyktig treverk i Frankrike

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Paris er Peugeots signaturmodell, og kvernklassikeren over alle. Kvernen har det patenterte u’Select-systemet med seks forskjellige faste innstillinger – fra helt fint til grovt. Når innstillingen er valgt, endrer den seg ikke når du bruker kvernen. Du trenger bare å vri på ringen på bunnen av kvernen for å velge ønsket finhetsgrad.
Unik kvern. 
Trekvern av bærekraftig tre. 
Fem års garanti på kvernen, livstidsgaranti på kvernmekanismen.
u’Select pepperkvern: Kvernmekanisme av stål med patentert behandling som beskytter mot rust og bevarer skarphet og slitestyrke. Kvernmekanismen har en dobbel rekke med spiralformede tenner som fører pepperkornene mot bunnen, og samtidig sørger for at de ikke faller ut før de er perfekt kvernet.
Hvilken pepper kan brukes? Peugeot anbefaler å bruke pepperkorn med diameter på 5 millimeter eller mindre, slik at pepperkvernen fungerer optimalt. Kvernmekanismen er tilpasset svarte, hvite og grønne pepperkort samt røde pepperkorn hvis de er blandet med en av de tre andre typene (maks. 15 % røde pepperkorn). 
Bruke kvernen: Vri toppskruen mot urviseren for å kverne grovere. Vri toppskruen med urviseren for å kverne finere. Vri alltid med urviseren når du kverner. 
Ikke bytt om salt og pepper. Stålet i kvernen er legert til hvert sitt formål. For eksempel kan pepperkvernen ruste hvis den brukes til salt, og det dekkes ikke av garantien
Oppbevar kvernen tørt. Tåler ikke oppvaskmaskin.

Vurderinger og omtaler