GRYTE ALUMINIUM M/LOKK 3,8L
Logo for LE CREUSET

LE CREUSET GRYTE ALUMINIUM MED GLASSLOKK 3,8L

Bra
Bedre
Best
0 av 5

Fri for PFOA og PFOS

Tåler oppvaskmaskin

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager Utsolgt


Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Gryte 3,8 liter med lokk Toughened Non-Stick fra Le Creuset. Det ultimate tilbehøret til enhver kokk på jakt etter en problemfri matlagingsopplevelse. Det unike Non-stick belegget sørger for at maten slipper lett, mens oppvasken blir en drøm. Belegget er PFOA- og PFOS-fritt.

Med det varmebestandige glasslokket kan du enkelt holde øye med maten, uten å måtte løfte lokket. Gryten har også en indre styrke takket være behandlingen med hard anodisering som effektivt leder og fordeler varmen jevnt, slik at maten blir jevnt stekt. Våre gryter og panner er skrapebestandige og designet for å vare i mange år fremover. Med den solide non-stick-overflaten kan du til og med steke maten uten olje eller fett, og dermed gjøre maten sunnere.

Toughened non-stick-kjøkkenutstyr passer til alle kokeplater og konvensjonelle ovner og tåler opptil 260 °C eller 220 °C (gassmerke 7) med et Le Creuset varmebestandig glasslokk. Le Creuset bruker kun de fineste materialene fra anlegg rundt i verden for å sikre at du får den kvaliteten du forventer fra Le Creuset.

Gryten tåler oppvaskmaskin, men for at non-stick overflaten skal holde seg lenger anbefales håndvask med varmt såpevann. Bruk gjerne treredskaper eller redskaper av silikon. 

Vurderinger og omtaler