GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL PROFESSIONAL PRO 2B

0 av 5

2 brennere

Grillflate 46,8 x 44,5 cm

Lavt forbruk av gass

Sear-brenner som når temperaturer opptil 900 grader

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

Nettlager 1 på lager


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Char-Broil Professional Pro 2B er en høyytelses gassgrill med Sear-brenner som når temperaturer opptil 900 grader. Grillen antennes enkelt med den elektriske SureFire®-tenningen og uten bruk av fyrstikker. Grillen er ikke bare et blikkfang med sin rustfrie stålkonstruksjon, men har også en rekke praktiske funksjoner.


Røde Led-lys når du dreier på de forkrommede knottene som ikke bare gir et moderne design, men også synlig kontroll over gassforsyningen. Den store inngangsdøren i rustfritt stål er utstyrt med kroker for grilltilbehør og inne i grillen er det en innebygd holder for gassflasken opptil 11 kg samt ekstra lagringsplass. Gassflasken må ikke stå inne i skapet når du griller. 
Med sine fire hjul kan grillen enkelt skyves til ønsket sted, og de to bremsene sørger for at grillen holder seg trygt på plass. Et manometer på regulatoren indikerer hvor mye som er igjen i gassflasken. Ved hjelp av den innebygde flaskeåpneren kan du raskt åpne kjølig drikke. 


De to brennerne har lavt forbruk av gass samtidig som de produserer maksimal og jevn varme. Varmen som skapes på denne måten videreføres via varmefordelingsplatene i rustfritt stål til de langvarige, porselenemaljerte støpejernsgrillene, som holder på varmen og viderefører den til grillmaten.
Det ekstra høye, dobbeltsidige lokket i rustfritt stål med lokktermometer gjør det mulig å bruke et bredt spekter av forskjellige tilberedningsmetoder. Sidebordet kan enkelt foldes ned når det ikke er i bruk slik at grillen tar mindre plass. 

Inkludert slange regulator og brødhylle.

Char-broil har et godt utvalg av reservedeler, så det er enkelt for deg å bytte ut deler istedenfor å kjøpe ny grill. I tillegg finnes det utstyr som grilltrekk, rengjøringsbørster og rengjøringsmidler som hjelper deg med å ta vare på grillen. 

Vurderinger og omtaler