GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B
GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B
Logo for CHAR-BROIL

CHAR-BROIL GASSGRILL GAS2COAL 2.0 3B

0 av 5

3 brennere + sidebrenner

Grillflate 63 x 43 cm

Direkte og indirekte grilling

5 års begrenset garanti

Integrert termometer i lokket

Inkludert brødhylle, slange og regulator

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

4 999,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Kraftig hybrid gassgrill med to store hjul, støpejernsrist, sidebrenner og tre rustfrie stålbrennere. Grillen for alle som ikke kan velge mellom gassens enkelhet og smak av kull: Gas2Coal hybridgrill. Du kan endre fra gassgrill til kullgrill på under 60 sekunder - og du trenger ikke et eneste verktøy.

Kullet fylles ganske enkelt i vårt patenterte kullbrett og antennes av gassbrennere i rustfritt stål, helt uten fyrstikker. Her sikrer utformingen av kullbrettet en jevn varmefordeling. Kullbrettet og støpejernsristene kan enkelt håndteres med den medfølgende risten.

Innsiden av den oppdaterte modellen har plass til en gassflaske, som enkelt kan kobles til og fjernes gjennom inngangsdøren. Det sørger også for at du enkelt kan se manometeret på regulatoren som viser innholdet i gassflasken.

Med sine to store hjul kan grillen enkelt skyves til ønsket sted. Den innebygde flaskeåpneren sørger for at du raskt kan åpne favorittdrinken din. Avhengig av dine behov kan grillen utvides med lagringselementer fra vårt MADE2MATCH-system.

Vurderinger og omtaler