JULEVANNGLASS 2023 28CL MULTI
JULEVANNGLASS 2023 28CL MULTI
JULEVANNGLASS 2023 28CL MULTI
Logo for HOLMEGAARD

HOLMEGAARD JULEVANNGLASS 2023 28 CL MULTI HOLMEGAARD CHRISTMAS

0 av 5

Betal nå, senere eller del opp. Les mer.

249,-

Nettlager Utsolgt


Se hvor raskt du kan få varen

Logg inn for å legge i ønskeliste

Produktdetaljer

Juleglass 2023 fra Holmegaard. Med kunstneren Jette Frölichs nostalgiske og mesterlige papirklipp inviterer Holmegaard Christmas deg til å ta en titt gjennom vinduene i et tradisjonelt gammelt bakeri. Det originale og kunstneriske universet kan beundres på nært hold på disse ikoniske vannglassene mens du skåler julen inn med familie og venner.  

De 12 cm høye glasset rommer 28 cl, ligger godt i hånden og utstråler høytidsglede. Det stemningsskapende vannglasset er perfekt på julebordet og er både estetisk og funksjonelt tiltalende. Julemotivet er en variasjon av Jette Frölichs klassiske bakerivindu. Vannglasset viser en jente foran inngangen til bakeriet og et bredt utvalg av kaker, inkludert en pepperkakemann, en engelsk julekake, en marsipangris, en vakker julekringle og et pepperkakehus.

Motivet på julevannglassene pryder også resten av Holmegaard Christmas 2023-serien, men i forskjellige varianter. Motivene er basert på refleksjoner rundt julens magi, og formidler på en vakker måte barnas kjærlighet til julen og forventningene til den store dagen.

Vurderinger og omtaler