Klikk & Hent i over 130 butikker. Bestill hjemlevering eller med MyPack - betal med VIPPS, faktura eller betalingskort.
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Oppgrader kjøkkenutstyret på hytta

Ferie er synonymt med god tid, kos og avslapning. Mange av oss reiser bort til feriehus og hytter for å komme bort fra hverdagens tjas og mas. Da er det litt rart at det er der vi har best tid og skal kose oss mest, har det eldste og enkleste kjøkkenutstyret. Er det på tide å bytte ut noe av kjøkkenutstyret på hytta med noe nytt? Her er våre tips!

Oppgrader kjøkkenutstyret på hytta
HARD FACE STEEL: Slitesterke gryter, kasseroller og stekepanner i rustfritt stål.

Invester i noen nye kniver

Skikkelige kniver gjør matlagingen til en fryd. Ta vare på knivene dine og slip dem etter behov – da har du dem i mange år! Se vårt utvalg kniver her og lær hvordan du holder de skarpe her.

Global kokkekniv og skjærebrett fra Holm

Lag alt på grillen!

Sommerferie og grillmat går hånd i hånd. Har du utstyret i orden slipper du å fly inn og ut av kjøkkenet for å passe på begge stasjonene med matlaging. Grill grønnsaker, pizza, kok blåskjell på grillen. Ja, du kan til og med lage foccacia på grillen!

Sautépanne i platejern, buttet, 24cm diameter fra franske Mauviel.

Bruk gjerne en sautépanne som tåler høy varme direkte på grillen, som denne pannen fra franske Mauviel.

På Jernia TV får du mange tips om grillutstyr, og du kan se hele utvalget her.

 

Bytt ut tresleiven og hjulvispen med en ordentlig kjøkkenmaskin

Bruk mer tid på bading og soling enn visping og elting for hånd. En kjøkkenmaskin er for eksempel perfekt når du skal lage ferske rundstykker til frokost eller turmat. Matlagingen blir lekende lett med en kjøkkenmaskin. Se utvalget her.

 

En stavmikser gjør jobben for deg

Lag perfekt aioli eller pesto med en stavmikser! Små dipper, sauser og marinader passer ypperlig til grillmat og blir aller best ved bruk av en stavmikser. Eller hva med en god nicecream av frosne bananer? Bli inspirert på Jernia TV og se vårt utvalg av stavmiksere her.

 

Kjeler og stekepanner

En god stekepanne og ordentlige gryter er kanskje de viktigste redskapene vi har på kjøkkenet. Ikke la kvaliteten på utstyret være noe dårligere på hytta enn hjemme. Lag skikkelig mat med skikkelig kjøkkenutstyr!  Se vårt utvalg av stekepanner her og gryter og kasseroller her.

Scanpan gryter og stekepanner

Blender

En blender kan brukes til mye rart, men mest populært nå til dags er friske smoothies! Perfekt til frokosten eller som avkjølende drikke når du koser deg ute i sola. Bland sammen dine favorittfrukter og bær sammen med litt juice. Unn deg litt ekstra luksus på hytta med en blender, se utvalget her.

Autentisk kaffe

Morgenkaffen smaker ekstra godt på hytta. På tide å droppe pulverkaffen? Vårt store utvalg kaffemaskiner og traktere sikrer den beste kaffen.

Foto: Marianne Haga Kinder

Kniver

Grillutstyr

Kjøkkenmaskiner

Stavmiksere

Blendere