1. Hjem
  2. Gaver som varer

Gaver som varer

Hos oss finner du gaver du ønsker å gi, og gaver du ønsker å få. Og ikke minst gaver som vil bli satt pris på år etter år.

Gaver som varer

Hos oss finner du gaver du ønsker å gi, og gaver du ønsker å få. Og ikke minst gaver som vil bli satt pris på år etter år. Bla i fanene og bli inspirert av våre beste gavetips til nesten alle du kjenner.

Og skal du gifte deg – eller er invitert i bryllup – har vi samlet våre beste gavetips til brudeparets bryllupsliste i et eget Bryllupsunivers💙🧡

Hobbykokken

Gaver som gjør det gøy å lage mat

Finn den perfekte gaven til en som elsker å lage mat. Vi har plukket ut våre gavefavoritter blant stekepanner, kjøkkenmaskiner og funnet frem de skarpeste knivene i skuffen.

Gå til gavetips

Hjemmedesigneren

Gavene til en som elsker design og interiør

Finn gaven til den som lar seg inspirere av lekkert interiør. Her gir vi deg våre tre beste gavetips, og har funnet frem vårt fineste servise, flotte vaser og stilige gaver til under 500 kroner.

Gå til gavetips

Hjemmefikseren

Gave til en som elsker å fikse hjemme

På gavejakt til en handy mann eller kvinne? Vi har mange nyttige gavetips som kan hjelpe deg å gjøre praktiske jobber både enklere, morsommere og mer effektiv.

Se gavetips

Grillkongen

Gaver til en som elsker å grille

Om du ønsker å hjelpe en grillkonge eller -dronning å bli enda bedre i sin grillkunst, har vi mange gavetips som kan hjelpe deg.

Gå til gavetips

Den bakeglade

Gaver som gir bakeglede

Gled den bakeglade med bakeutstyr som bidrar til gode kaker og bakst. Vi samlet alle de beste gavetipsene til hun eller han som elsker å bake.

Gå til gavetips

Hytteeieren

Gaver for et enda bedre hytteliv

Gi hytteeieren en praktisk eller dekorativ gave til hytta. Vi har samlet våre beste hyttegaver som gjør fritiden enklere og samværet hyggeligere.

Gå til gavetips

Turentusiasten

Gaver til en som elsker å dra på tur

Finn den perfekte gaven til de som elsker å dra på tur. Riktig turutstyr, en god drikkeflaske eller en holdbar termos kan gjøre turen mer behagelig.

Så våre gavetips

Kaffeelskeren

Gave til en som setter pris på god kaffe

Det er lite som kan måle seg med en rykende fersk kopp kaffe på morgenen. Smaken, lukten og varmen setter standarden for dagen. Kjenner du en som setter pris på en slik morgen? Da har vi mange fine gavetips til han og henne.

Se våre gavetips

Bartenderen

Gaver som foredler dråpene

Skal du gi gave til en som elsker å varte opp med drinker og vin? Da har vi akkurat det du leter etter her.

Se våre gavetips

Få gavene levert

Bestill gavene fra sofaen

Du kan sette bena høyt og bestille gavene til ditt nærmeste postkontor, eller få de levert hjem på døra i de områdene vi tilbyr det. Porterbuddy leverer i Oslo og omegn, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim samt store deler av Sandefjord, Tønsberg og Horten.

Les om dine leveringsalternativer

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →