Julegave til henne

Tom for julegaveideer til de mange kvinnene i ditt liv?

Julegave til henne

Tom for julegaveideer til de mange kvinnene i ditt liv? Enten du skal kjøpe til mor, søster, kjæresten din eller ei god venninne så trenger man litt inspirasjon iblant. Vi har satt sammen våre beste julegavetips til henne som har alt eller bare er vanskelig å kjøpe til. Dette er gavene som varer og som vil settes pris på av både kokkemamma og designervenninna.

Hobbykokken

Gaver som gjør det gøy å lage mat

Finn den perfekte gaven til hun som elsker å lage mat. Vi har plukket ut våre gavefavoritter blant stekepanner, kjøkkenmaskiner og funnet frem de skarpeste knivene i skuffen.

Gå til gavetips

Den bakeglade

Gaver som gir bakeglede

Gled henne med bakeutstyr som bidrar til gode kaker og bakst. Vi samlet alle de beste gavetipsene til hun som elsker å bake.

Gå til gavetips

Hjemmedesigneren

Gavene til kjæresten som er glad i design og interiør

Har du en mamma, tante eller venninne som lar seg inspirere av lekkert interiør finner du våre beste julegavetips her. Se vårt fineste servise, flotte vaser og stilige gaver til under 500 kroner.

Gå til gavetips

Turentusiasten

Gaver til hun som elsker å dra på tur

Er hun glad i friluftslivet, og stadig på jakt etter nye turmål? Her finner du flere gavetips som kan gjøre turene i årene framover mer fornøyelig.

Gå til gavetips

Kaffeelskeren

Gave til hun som elsker kaffe

Det er lite som kan måle seg med en rykende fersk kopp kaffe på morgenen. Smaken, lukten og varmen setter standarden for dagen. Kjenner du ei som setter pris på en slik morgen? Da har vi mange fine gavetips til henne.

Gå til gavetips

Bartenderen

Gaver til hun som liker edle dråper

Uansett om hun er mest glad i vin eller gode cocktails har vi gavetips som kan trylle fram de beste smaksopplevelsene.

Gå til gavetips