4 kjappe gavetips

Våre beste gavetips til hobbykokken

Inspirerende matglede

3 gavetips til en matentusiast

Her finner du flotte gavetips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å lage mat. 

Gavetips #1

Kniver – kjøkkenets viktigste redskap?

Gode kjøkkenkniver er kjøkkenets viktigste redskap, og derfor en perfekt gave til en matentusiast. Se vårt varierte utvalg av kvalitetskniver fra Global, MAC, Kai Shaun, Brusletto, Øyo og Victorinox.

De skarpeste knivene i skuffen

Gavekort på knivsliping

Så god som ny

Noen ganger trenger ikke utstyret erstattes. Få favorittkniven så god som ny med en runde på slipesteinen hos nærmeste Jernia-butikk.

Kjøp gavekort

Gavetips #2

Gryter, stekepanner og ildfaste former

Kanskje på tide med en oppgradering i gryteskapet? Med gode gryter og stekepanner er det enklere å lykkes med matlagningen. Le Creuset har nydelige støpejernsgryter som vil gi matglede i årevis. Eller hva med en ny stekepanne fra Varde som tåler tøff bruk – hver dag.

Skal du kun ha én stekepanne i skapet vil den beste stekepannen for deg være en stekepanne med belegg. I den kan du steke "alt".

Våre anbefalte stekepanner

Våre anbefalte ildfaste former

Gavetips #3

Effektiviser matlagingen

Elektrisk kjøkkenutstyr kan ta matlagingen opp til et helt nytt nivå. En god stavmikser, blender eller kjøkkenmaskin fra merkevarer som KitchenAid eller Bamix, gjør veien til nydelig mat kortere i mange år framover.

Gaver som effektiviserer matlagningen

Gaver under 500 kr

Her har vi funnet frem flotte gaver til under 500 kroner. En god pepperkvern er viktigere enn du tror, og en mandolin vil gjøre matforberedelsene til en smal sak. En morter eller godt rivjern fra Microplane er også effektive redskaper en hobbykokk ikke bør være foruten.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →