Digital byttelapp

Vi ønsker å gjøre gaveinnkjøp enda enklere. Kjøp gave i vår nettbutikk og få med digital byttelapp. Enkelt for deg – enkelt for den som får gave.

Logg inn eller registerer bruker

Logg inn med brukernavn

Velg antall byttelapper

Hele eller deler av kjøpet

Digital byttelapp

Kjøp på nett, bytt i butikk

Digital byttelapp

Vi håper alle blir fornøyd med gaver kjøpt hos Jernia. Skulle det være et ønske å bytte en gave kjøpt på nett, vil en digital byttelapp gjør det enklere for mottaker å bytte varen i butikk. Varen kan byttes i alle våre Jernia-butikker.

Finn nærmeste butikk →

 

 

Slik gjør du:

Steg 2

Få med byttelapp til deler av eller hele kjøpet

Etter betaling, på side for ordrebekreftelse eller «Min side» kan du velge byttelapp(er) til deler eller hele kjøpet. Du velger hvilke produkt(er) du ønsker byttelapper til.

Steg 3

Send elektronisk eller last ned

Legg inn e-postadresse til mottaker. Velg tidspunkt for utsendelse av byttelappen. Eks: Digital byttelapp til kari.nord@mail.no den 25.12.22 kl 12.00. Du kan også velge å laste ned pdf selv, printe ut og legge sammen med gaven.

 

Steg 4

Vis byttelapp i butikk

Byttelapp medbringes til butikk ved bytte av vare. Byttelappen kan vises fram på smarttelefon i butikk, eller den kan lastes ned og printes ut av mottaker. Merk at vare må byttes innen 30 dager fra utstedelsesdato, med mindre det er julegave med utvidet bytterett til 13. januar 2024.