Populære barprodukter

Riktig utstyr

3 gode gavetips

Vi har samlet gode tips som gjør det enkelt for deg å gi en gave som bartenderen vil sette pris på. Enten han eller hun er profesjonell eller bare liker å briljere på fritiden.

Gavetips #1

Stilige glass

En god vin smaker enda bedre dersom det serveres i et lekkert glass. Vi har et rikt utvalg av solide og lekre vinglass fra Riedel, Holmegaard og Luigi Bormioli. I tillegg til andre flotte glass til bobler, whiskey og øl.

Se hele utvalget av vinglass Se hele utvalget av drinkglass

Vinkaraffel og -glass

Se hele utvalget av karafler og vinglass

Til vinkjenneren

Riedel har produsert druespesifikke vinglass i flere tiår. Glassene er utviklet av eksperter for å gi den aller beste smaksopplevelsen. Det ultimate gavetipset for enhver vinkjenner eller vin-entusiast.

Gavetips #2

Barutstyr som gjør jobben gøy

Det er mange praktiske produkter som gjør det enklere og mer gøy å være bartender. En god vinopptrekker, hjemmebartendersett og eller isbitmaskin er garantert produkter bartenderen vil sette pris på. 

Perfekt utstyr til en bartender

Gavetips #3

Luigi Bormioli - elegante kvalitetsglass

Enten det er whiskey eller gin & tonic som er favoritten vil klassiske barglass være en perfekt gave. Luigi Bormioli har produsert glass siden 1300-tallet og produserer den dag i dag med fokus på eleganse og teknologi. Krystallklare glass som klinger godt og tåler runder i oppvaskmaskinen år etter år.

 

Elegante produkter fra Luigi Bormioli

Gaver til under 500 kroner

Vi har gjort det enkelt for deg å finne flotte, rimelige gaver. Her har vi samlet noen prisvennlige gaver til under 500 kroner som mottakeren garantert vil bli glad for.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →