Smarte tursett

Ut på tur, aldri sur

3 tips når du skal finne gave til den turglade

Om du er på utkikk etter gave til en som turinteressert, har vi mange gode gavetips. Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som setter pris på natur og frisk luft.

Gavetips 1

Mat og drikke på tur

Påfyll av mat og drikke er viktig for en god turopplevelse. Når maten ferdigpakkes i forkant er en matboks med god plass til både mat og snacks smart å ha. Eller gled turentusiasten med en termos som både holder godt på varmen, og holder sekken fri for søl. Vi har termoser som er kåret best i test, og som kan være med på turer i mange år fremover!

Mat og drikke på tur

Gavetips #2

Når maten skal lages ute

Å lage mat ute er spennende og lærerikt, og en del av den ultimate turopplevelsen. Gled turentusiasten med turutstyr som gir gode matopplevelser ute. Hva med en en stekepanne som kan frese opp selvfisket fisk, eggerøre eller annen deilig turmat, eller presskanne til morgenkaffen?

Lag mat ute

Gavetips 3

Viktig verktøy til turgåeren

For å få fyr på bålet anbefales det å ha med en lighter som er til å stole på. På tur er det heller ikke alltid lett å vite hvilke utfordringer man kan støte på, så en god hodelykt er essensielt, sammen med en god turkniv eller multiverktøy er alltid lurt å ha med i sekken.

Praktisk utstyr til turen

Gaver til under 500 kroner

Ut på tur aldri sur! På jakt etter en litt rimelig og handy gave til en flittig turelsker? Her er noen gode forslag fra oss.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →