4 favoritter

Våre favorittprodukter til hjemmedesigneren

4 gavetips

Perfekt til hjemmedesigneren

Her finner du 4 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å pynte og dekorere hjemmet.

Gavetips #1

Vakre lysestaker og lykter

Er det én gave som nesten aldri slår feil så er det lysestaker og lyslykter. Enten du vil gå for noe som passer til jul, eller klassiske lysestaker fra kjente designere som Kähler, Holmegaard eller Iittala.

Gavetips #2

Vaser i ulike fasonger

Er det en ting hjemmedesigneren ikke får nok av, så er det trolig vaser. Ulike blomster trenger ulike vaser, og det er flott å kombinere store, små, runde og sylinderformede vaser.

Gavetips #3

Karafler og kaffekanner

En hjemmedesigner vil elske å servere kaffe i lekkert design fra Kähler, eller servere drikke i en vakker karaffel på fest. Passer perfekt til å gi som en oppmerksomhet.

Gavetips #4

Designerbestikk og servise

Lekre glass fra Luigi Bormioli, bestikk fra Hardanger Bestikk eller stilrent serveringsservise fra Rosendahl slår aldri feil uansett interiørstil. Elegante detaljer gjør hverdagsinteriøret enda mer gjennomført.

Gaver under 500 kroner

På jakt etter en gave til en onkel, tante, venninne eller kompis? Her har vi plukket frem noen gavefavoritter under 500 kroner som passer perfekt for en bevisst designentusiast.

En designer som er opptatt av miljø?

Miljøbevisste julegaver

Hva med designikonet Kastehelmi fra Iittala laget av 100% resirkulert glass fra Iittalas glassfabrikk? Eller naturtro vokslys fra Uyuni? Vokslys er både trygt og godt for inneklimaet og skaper en deilig atmosfære i hjemmet.

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →