4 favoritter

Våre favorittprodukter til hjemmedesigneren

4 gavetips

Perfekt til hjemmedesigneren

Her finner du 4 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å pynte og dekorere hjemmet.

Gavetips #1

Vakre lysestaker og lykter

Er det én gave som nesten aldri slår feil så er det lysestaker og lyslykter. Med tidløs og klassisk design fra Kähler, Holmegaard, Lyngby Porcelæn eller Iittala vil du kunne finne en lysestake eller lanterne til et hvert hjem.

Gavetips #2

Vaser i ulike fasonger

Er det en ting hjemmedesigneren ikke får nok av, så er det trolig vaser. Ulike blomster trenger ulike vaser, og det er flott å kombinere store, små, runde og sylinderformede vaser. Se alle vaser her

4 favoritter

Gavetips #3

Designerbestikk og servise

Lekre glass fra Luigi Bormioli, bestikk fra Hardanger Bestikk eller stilrent servise fra Rosendahl slår aldri feil – uansett interiørstil.

Bestselgere!

Gavetips #4

Miljøbevisst gave

Uyuni ledlys det ultimate gavetipset til den som er opptatt av både design og miljø. En ny generasjon av led-lys med en helt naturtro flamme. Led-lysene er bedre for inneklimaet, og tryggere å bruke enn levende lys – spesielt med barn eller dyr i hus.

Gaver under 500 kroner

På jakt etter en gave til en tante eller venninne? Her har vi plukket frem noen gavefavoritter under 500 kroner som passer perfekt for en bevisst designentusiast.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →