Fire kjappe gavetips til bakeren

Våre beste gavetips til hobbybakeren

Beste gavetips

Vi kan alle dra nytte av å ha en hobbybaker i omgangskretsen. Vi har mange flotte gavetips som gjør bakeopplevelsen både morsommere og enklere. Her finner du tre nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å bake.

Gavetips #1

Kjøkkenmaskiner

En god kjøkkenmaskin kan gjøre elting og miksing til en lek. Det kan være vanskelig å velge riktig, og da kan det være greit å vite at Kenwood er kjent for sin kraftighet og holdbarhet, mens Kitchenaid leverer kjøkkenmaskinen som kanskje tar seg best ut på kjøkkenbenken.

Gjør bakingen lekende lett

Kjøkkenmaskiner

Gavetips #2

Bakeutstyr

Riktig utstyr er med på å gjøre baksten en suksess, enten målet er sunn, luftig eller søt bakst. Om det går mest i brød og hverdagsbakst hos bakeren kommer bakeutstyr som brødformer, kjevle og bakeboller godt med. Hvis det er søt bakst, kaker og cupcakes er en god springform eller muffinsformer gaver som garantert kommer til å bli satt pris på.

Populært bakeutstyr

Gavetips #3

Dekor

Det blir ekstra gøy å bake når kakene også ser flotte ut. I tillegg til kakepynt, fondant, og marsipan fra merker som Cacas, kan bakeredskaper som sprøyteposer med forskjellige sprøytetipper ta kakedekoren til et nytt nivå.

Hos Jernia får du kjøpt forskjellige sprøytesett med ulike tupper.

Gaver under 500 kr

Her har vi funnet frem flotte gaver til under 500 kroner. Gode redskap, bakeformer og annet nyttig utstyr som kan bidra til ekstra bakeglede.

Gaver under 500 kr

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →