Fire kjappe gavetips til bakeren

Våre beste gavetips til hobbybakeren

Beste gavetips

Vi kan alle dra nytte av å ha en hobbybaker i omgangskretsen. Vi har mange flotte gavetips som gjør bakeopplevelsen både morsommere og enklere. Her finner du tre nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å bake.

Gavetips #1

Kjøkkenmaskiner

En god kjøkkenmaskin kan gjøre elting og miksing til en lek. Det kan være vanskelig å velge riktig, og da kan det være greit å vite at Kenwood er kjent for sin kraftighet og holdbaret, mens Kitchenaid leverer kjøkkenmaskinen som kanskje tar seg best ut på kjøkkenbenken.

Gjør bakingen lekende lett

Kjøkkenmaskiner

Gavetips #2

Bakeutstyr

Riktig utstyr er med på å gjøre baksten en suksess, enten målet er sunn, luftig eller søt bakst. Om det går mest i brød og hverdagsbakst hos bakeren kommer bakeutstyr som brødformer, kjevle og bakeboller godt med. Hvis det er søt bakst, kaker og cupcakes er en god springform, silikonform eller muffinsformer gaver som garantert kommer til å bli satt pris på.

Brødformer

Kjevler

Bakeboller

Gavetips #3

Kjøkkenredskaper

For å oppnå gode resultater på kjøkkenet er riktige kjøkkenredskaper viktig. Det gjør jobben enklere og bedre sluttsresultat. Vi har samlet gode produkter som gjør det enkelt og gøy for deg på kjøkkenet.

Kjøkkenutstyr

Gavetips #4

Dekor

Det blir ekstra gøy å bake når kakene også ser flotte ut. I tillegg til kakepynt, fondant, og marsipan fra merker som Cacas, kan bakeredskaper som sprøyteposer med forskjellige sprøytetipper ta kakedekoren til et nytt nivå.

Hos Jernia får du kjøpt forskjellige sprøytesett med ulike tupper.

Gaver under 500 kr

Her har vi funnet frem flotte gaver til under 500 kroner. En god pepperkvern er viktigere enn du tror, og en mandolin vil gjøre matforberedelsene til en smal sak. En morter eller godt rivjern fra Microplane er også effektive redskaper en hobbykokk ikke bør være foruten.

Gaver under 500 kr

Gaven til den som har alt!

Gavekort

Er du usikker på om du treffer spikeren på hodet? Vi har den perfekte gaven til den som har alt. Med et gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom alle våre kvalitetsvarer i alle våre fysiske butikker, i tillegg til vår nettbutikk.

Les mer om gavekort her →