1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. Kjøkkenets hverdagshelt – Hard Face
Kjøkken

Kjøkkenets hverdagshelt – Hard Face

For å gi deg en enda bedre opplevelse på kjøkkenet, har Fiskars utviklet serien Hard Face Steel – gryter, kasseroller og stekepanner i rustfritt stål som også passer til induksjonstopper. Produktene er optimalt utformet for koking og tåler daglig røft bruk.

Kjøkkenets hverdagshelt – Hard Face

– Hard Face Steel er serie produkter med smarte løsninger og design, som blant annet de unike lokkene. I børstet, rustfritt stål fremstår serien like tøff som aluminiumsbroren Hard Face. Dette er rett og slett en serie virkelig slitesterke rustfrie produkter, sier Tomas Johansen, Trade Marketing Specialist i Fiskars.


Stål versus aluminium

Stålkasseroller og gryter har den egenskapen at de passer svært godt til vannbasert matlaging. Kantene på produktene i Hard Face Steel-serien er rettere enn på aluminiumsserien, noe som gjør at innholdet varmes raskere opp.

– Kort sagt kan man si at stål passer best til matlaging som koking av poteter, klare supper, fårikål og lignende. Aluminium passer bedre til melkebasert matlaging som gryter, sauser, grøt og stapper i og med at disse er belagte, forteller Johansen.

LES OGSÅ: Slik velger du riktige gryter og stekepanner

Fungerer på alle koketopper

HOLDBAR OG FUNKSJONELL: Hard Face Steel er designet spesielt for å tåle tøft hverdagsbruk.

Hard Face er en av de bredeste produktseriene til Fiskars. Den fungerer på induksjon og alle andre koketopper. Aluminiumsproduktene er i tillegg optimalisert for keramiske topper. Den tykke 3-lags bunnen på den nye stålserien fordeler varmen raskt og effektivt, og både stekepanner, kasseroller og gryter tåler bruk av metallredskaper.

Men serien har også flere fordeler. Lokkene har en unik hellefunksjon, selve håndtaket på alle produktene holder seg svalt under bruk, og på innsiden av grytene og kasserollene i stålserien finner du en nyttig måleskala. I tillegg kan stålproduktene vaskes i oppvaskmaskinen. Med andre ord, et skikkelig arbeidsjern på kjøkkenet.
 

1. Det holdbare Hardtec Superior-belegget gjør matlagingen enkel (kun på stekepannene)2. 3-lags bunn med aluminiumskjerne sikrer effektiv varmedistribusjon3. Rustfritt stål er et ekstremt holdbart materiale som passer perfekt for tøff hverdagsbruk4. Bakelitt håndtak holder seg svalt under bruk5. Flatt glasslokk med 2 hellefunksjoner6. Fungerer på alle koketopper

LES OGSÅ: Så enkelt unngår du å kaste mat