1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. 100% fornøydgaranti på Hard Face
Kjøkken

100% fornøydgaranti på Hard Face

Nå kan du prøve alle Hard Face-produktene fra Fiskars hjemme i opptil 30 dager. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake – 100% fornøydgaranti!

100% fornøydgaranti på Hard Face

Fiskars Hard Face består av to serier med stekepanner, gryter og kjeler: Hard Face og Hard Face Steel. Den førstnevnte er laget i høykvalitets aluminium som gir jevn og raskt varmefordeling. Hard Face Steel er som navnet tilsier laget av rustfritt stål. Alle stekepanner er utstyrt med Fiskars hardeste belegg, Hardtec superior™+ med suverene non-stick egenskaper som tåler røff bruk. Det er ikke uten grunn at Hard Face kalles kjøkkenets hverdagshelt.

LES OGSÅ: Kjøkkenets hverdagshelt – Hard Face

Hva bør du velge?

Kort sagt kan man si at stål passer best til matlaging med vann, som koking av poteter, klare supper, fårikål og lignende. Aluminium passer bedre til melkebasert matlaging som gryter, sauser, grøt og stapper.

LES OGSÅ: Slik velger du riktige gryter og stekepanner

HOLDBAR OG FUNKSJONELL: Hard Face Steel er designet spesielt for å tåle tøft hverdagsbruk.

Det er jo bare å prøve!

Fiskars er så sikre på kvaliteten, at de nå tilbyr en helt uvanlig fornøydgaranti: Kjøp og prøv Hard Face-produktene hjemme i inntil 30 dager. Skulle det vises seg at du ikke er helt fornøyd, kan du returnere produktene til Fiskars og få pengene tilbake. Se www.fiskars.no for mer informasjon.

Kjøp Hard Face og prøv produktene i 30 dager!