1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. Excellence gryter og stekepanner til ethvert matlagingsbehov
Kjøkken

Excellence gryter og stekepanner til ethvert matlagingsbehov

Med kvalitetsgryter og stekepanner i ulike størrelser fra Tefal Excellence har du alt du trenger for å tilberede flotte måltider, uansett hva du skal lage og hvor mange gjester som kommer.

Excellence gryter og stekepanner til ethvert matlagingsbehov

I de fleste norske kjøkkenskap finner vi et utvalg gryter og stekepanner. Som med mye annet må også disse byttes ut av og til. Da kan det lønne seg å oppgradere til gode kjeler og panner, som både varer lenge og gjør matlagingen enklere. Tefals gryter og stekepanner i Excellence-serien er et godt eksempel på kvalitetsprodukter med lang holdbarhet, som passer perfekt for daglig matlaging.

Visste du at Jernia har innbytteordning for stekepanner? Leverer du din gamle stekepanne hos oss gir vi deg 20% rabatt på ny. Les mer om innbytteordningen her.

Stekepanner som tåler stålredskaper

Enten du skal steke fiskekaker til én eller koteletter til fire er det viktig å ha en stekepanne av kvalitet som tåler hverdagsbruk. God kvalitet betyr høy slitestyrke, som igjen innebærer at utstyret vil holde seg i god stand i mange år fremover.

En av fordelene med grytene og stekepannene fra Excellence-serien er det titanforsterkede non-stick belegget. Belegget tåler bruk av stålredskaper, uten at du trenger bekymre deg for riper. Belegget tillater deg også å tilberede maten på en sunnere måte, fordi du ikke trenger å bruke fett i matlagingen. Kjelene har samme belegg, og egner seg derfor godt til tilberedning av melkeholdige matretter. Excellence har i tillegg non-stick belegg på utsiden, noe som forenkler rengjøringen etter bruk. I en hektisk hverdag blir dermed både matlagingen og rengjøringen enda enklere.

Hvor mange gryter trenger man?

Når du skal lage mat er det viktig at størrelsen på grytene og stekepannen gjenspeiler matlagingsbehovet. Om du skal lage mat for flere gjester trenger du større gryter enn om du kun skal lage mat for én. Matmengden definerer størrelsen du trenger, og det kan derfor være lurt å investere i et klassisk utvalg av gryter og stekepanner i ulike størrelser.

En klassisk og tidløs gryte med glasslokk og damputslipp er alltid lurt å ha i skapet. Om du har invitert middagsgjester på hjemmelaget suppe trenger du sannsynligvis en gryte som rommer flere liter. Små kjeler og kasseroller er perfekte når du skal lage sauser, koke tevann eller lage kakao til familien.

Thermo-Signal™: Med den velkjente og velfungerende Thermo-Signal™ vet du akkurat når du har oppnådd ideell steketemperatur. Foto: Tefal

Godt utstyr sikrer også god steketemperatur og gjør generelt matlagingen til en bedre opplevelse. Alle stekepannene fra Tefal har den velkjente ThermoSignal-funksjonen– det røde merket som skifter farge når temperaturen i pannen er perfekt for å starte stekingen.

Enten du skal steke kjøtt, fisk eller woke grønnsaker til flere er det smart med en stor stekepanne. Da slipper du å bruke flere stekepanner samtidig. En liten stekepanne gir mindre oppvask dersom du skal steke mindre porsjoner.

I serien finnes også en egen pannekakepanne som er spesielt godt egnet for pannekaker og omeletter. Den lave kanten gjør det enklere å komme til med en stekespade når det er tid for vending. Et godt supplement for barnefamilier hvor, særlig pannekaker, er et populært middagsvalg.