Gavetips til farsdag under 500 kroner

Vi har gjort det enkelt for deg å finne flotte, rimelige gaver. Her har vi samlet noen prisvennlige gaver til under 500 kroner som pappa vil bli glad for.

Når pappa trives på kjøkkenet

Om far i huset liker å briljere på kjøkkenet har vi samlet en rekke gavetips som kokke-pappaen garantert vil ha glede av lenge.

Se gavetips til kokke-pappa →

4 gavetips til kokke-pappa

Farsdagsgave til fikserpappa

Har du en pappa som stadig har et prosjekt på gang? Da kan smarte verktøy som sørger for at store og små prosjekter blir gjennomført med presisjon være den perfekte farsdagsgaven!

Få gavetips til fikser-pappa →

4 gavetips til fikser-pappa

Gavekort på utleie

Han må ikke eie, om han helst vil leie

Det er unødvendig med verktøy og utstyr som samler støv fordi det brukes en sjelden gang. Med et gavekort på utleie av verktøy kan fikser-pappa ha utstyret i orden akkurat når han trenger det.

Kjøp gavekort her

Er pappa glad i friluftslivet?

Riktig turutstyr gir en bedre turopplevelse. En god termos som holder på varmen, eller en skarp øks er lurt å ha i tursekken.

Se gavetips til tur-pappa →

4 beste gavetips til tur-pappa

Kaffegla'-pappa?

Gi pappa en ekstra god start på dagen med duften av nymalt kaffe! Her har vi samlet gavetips til pappaen som setter pris på god kaffe.

Få gavetips til kaffe-pappa

4 kaffefavoritter til farsdag

Er pappa en som liker gode drinker

Om du leter etter gavetips til en pappa som elsker å varte opp med drinker og vin har vi det du leter etter.

Se gavetips til mikse-pappa →

4 favoritter til mikse-pappa

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →