Våre 4 beste gavetips til hjemmefikseren

På ønskelista

3 gode gavetips

Med riktig verktøy, kan fantastiske ting skje. Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som finner glede i å pusse opp, og fikse ting i hjemmet.

Gavetips #1

Drill og skrutrekkere

Riktig utstyr utgjør en stor forskjell når de små prosjektene i hjemmet skal utføres. En god og solid drill og rikelig med bits er et bra sted å starte. Dersom gavebudsjettet ikke strekker til en god drill, kan også mye utføres med en batteridrevet skrutrekker.

Les vår drillguide

Anbefalte drill og skrutrekkere

Gavetips #2

Oppgrader verktøykassa

Alle har en verktøykasse, men hvor bra kvalitet det er på verktøyet er ofte varierende. Sats på god kvalitet fremfor lavere pris når du skal kjøpe håndverktøy.

 

Nyttige gaver til verktøykassa

Skal du fylle opp verktøykassa? Dette er de viktigste verktøyene hjemmefikseren bør ha.

Multiverktøy

Leatherman med opptil 18 funksjoner

Er du fortsatt litt usikker på gave? Går for et godt og smidig multiverktøy! Dette er et perfekt multiverktøy for arbeid, tur eller til hverdags. En sikker vinner.

Kjøp her!

Gavetips #3

Elektroverktøy

Med et stort utvalg elektroverktøy fra Bosch, finner du garantert det du trenger for å få jobben gjort. Dette gjør jobben både enklere og raskere i hjemmet, hagen eller på hytta.

Utvalgte elektroverktøy

Med elektroverktøy i Bosch Power for All-serien kan du bruke samme batteri til flere verktøy.

En perfekt hjelper

BOSCH KRYSSLASER QUIGO III

Projiserer en horisontal og en vertikal laserlinje samtidig. Laseren justeres automatisk alltid 100% rett. Fleksibel plassering med universalklemmen MM2 som følger med, og er perfekt for rask og enkel oppretting av bilder, border, tapeter, fliser og gjenstander.

Kjøp her!

Gaver under 500 kroner

Skal du gi en liten oppmerksomhet? Det er mye nyttig og spennende du kan finne til hjemmefikseren til under 500 kroner. Her har vi plukket ut noen favoritter.

Gavekort på utleie

Ikke alltid nytt utstyr gleder mest

Det er unødvendig med verktøy og utstyr som samler støv om det kun brukes en sjelden gang. Med et gavekort på utleie av verktøy kan hjemmefikseren ha utstyret i orden akkurat når det trengs.

Kjøp gavekort