Våre 4 beste gavetips til hjemmefikseren

På ønskelista

3 gode gavetips

Med riktig verktøy, kan fantastiske ting skje. Her finner du 3 nyttige tips som kan hjelpe deg å finne en perfekt gave til en som elsker å pusse opp, og fikse ting i hjemmet.

Gavetips #1

Drill og skrutrekkere

Det er stor forskjell på en gammel og udatert – og en god og solid drill med et rikt sett med bits. Dersom den kan oppgraderes, er dette stedet å starte. Dersom gavebudsjettet ikke strekker til en god drill, kommer du langt med en skikkelig skrutrekker.

Les vår drillguide

Anbefalte drill og skrutrekkere

Gavetips #2

Oppgrader verktøykassa

Alle har en verktøykasse, men hvor bra kvalitet det er på verktøyet er ofte varierende. Sats på god kvalitet fremfor lavere pris når du skal kjøpe håndverktøy.

 

Nyttige gaver til verktøykassa

Skal du fylle opp verktøykassa? Dette er de viktigste verktøyene hjemmefikseren bør ha.

Multiverktøy

Leatherman med opptil 18 funksjoner

Er du fortsatt litt usikker på gave? Går for et godt og smidig multiverktøy! Dette er et perfekt multiverktøy for arbeid, tur eller til hverdags. En sikker vinner.

Kjøp her!

Gavetips #3

Elektroverktøy

Med et stort utvalg elektroverktøy fra Bosch, finner du garantert det du trenger for å få jobben gjort. Dette gjør jobben både enklere og raskere i hjemmet, hagen eller på hytta.

Utvalgte elektroverktøy

Elektroverktøy er verktøy som er batteridrevne, og derfor mer mobile. Fra Bosch-serien kan du ofte gjenbruke ladere og batterier.

En perfekt hjelper

BOSCH KRYSSLASER QUIGO III

Projiserer en horisontal og en vertikal laserlinje samtidig. Laseren justeres automatisk alltid 100% rett. Fleksibel plassering med universalklemmen MM2 som følger med, og er perfekt for rask og enkel oppretting av bilder, border, tapeter, fliser og gjenstander.

Kjøp her!

Gaver under 500 kroner

Skal du gi en liten oppmerksomhet? Det er mye nyttig og spennende som kan fylle en verktøykasse til under 500 kroner. Her har vi plukket ut noen favoritter.

Gavekort på utleie

Ikke alltid nytt utstyr gleder mest

Det er unødvendig med verktøy og utstyr som samler støv om det kun brukes en sjelden gang. Med et gavekort på utleie av verktøy kan hjemmefikseren ha utstyret i orden akkurat når det trengs.

Kjøp gavekort