4 kundefavoritter ⭐

Kaffetips

4 tips når du skal finne gave til en som elsker kaffe

Her får du fire gode gavetips som garantert en kaffeelsker vil sette pris på. Med skikkelig utstyr gjør du hverdagen til han eller henne mye enklere.

Gavetips #1

Gode kaffetraktere

En god trakter sammen med rent vann og gode bønner, er oppskriften på den perfekte kaffekoppen. Enten du skal lage svart kaffe eller andre spennende kaffevarianter, er det viktig med riktig kaffetrakter.

Fire gode kaffetraktere

Våre bestselgere

Gavetips #2

Tilbehør som hever kaffesmaken

Har kaffeelskeren allerede en kaffetrakter, kan det være fint å gi noe tilbehør som gjør hverdagen enklere og kaffeopplevelsen bedre. Kaffekvern eller melkeskummer er utstyr som kaffeelskeren vil sette pris på.

Smart kaffeutstyr

Gavetips #3

Lekker servering til kaffe

Enten kaffeelskeren skal på tur eller drikke kaffe hjemme så er det fint å ha noe å servere kaffen i. Vi har samlet en liste med nyttige gavetips som gjør det enkelt for deg å finne gaver kaffeelskerne vil sette pris på. Som for eksempel termos, termokopp eller termokanne.

Utvalgte kaffekanner

Finn favorittkoppen

Blant Mummitrollet og vennene hans finner du personlighetstrekk vi alle kan kjenne oss igjen i – Kjærlig og omsorgsfull, nysgjerrig og eventyrlysten eller kanskje litt rampete? En mummikopp som karakteriserer kaffeelskeren er et perfekt gavetips.

Populære mummikopper

Gavetips #4

Eksklusive kaffegaver

Kjenner du en som ønsker det lille ekstra? Da er kanskje den mer eksklusive kaffemaskinen gaven du er på jakt etter. Her får du flere tips ↓

Eksklusive kaffemaskiner

Gaver til under 500 kroner

Flotte gaver trenger ikke koste skjorta. Her har vi samlet noen gode forslag på gaver under 500 kroner som en kaffeelsker vil sette pris på.

Gavekort treffer hver gang!

Gavekort

Når du er usikker på om du treffer spikeren på hodet, er gavekort den perfekte løsningen. Med gavekort står mottakeren fritt til å velge mellom tusenvis av kvalitetsvarer til hjem og hage. Gavekortet kan brukes i alle våre fysiske butikker i tillegg til nettbutikken.

Les mer om gavekort her →