<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Slik får du en grønn og frodig hage

På sommeren tilbringer vi så mye tid som mulig ute. Enten du har en stor hage eller en mindre gress flekk, blir det ekstra hyggelig å tilbringe tid ute når man har grønn og frodig hage. Med disse enkle tipsene sørger du for at gresset er grønnere på din side av gjerdet!

Slik får du en grønn og frodig hage
Få en grønn og frodig hage

La en vannspreder vanne for deg
Har man litt tid til overs kan det være omtrent terapeutisk å pusle rundt i hagen med vannslangen. Til dager man ikke har like god tid er en vannspreder perfekt som gartnerassistent. En vannspreder gir plenen en jevn tilførsel av vann. Med mange ulike modeller finner du den som dekker din hages behov, enten du har mye gress å vanne eller mindre. Finn en vannspreder som passer til din hage.

Tips! Vent gjerne til etter solnedgang med vanningen, da den sterke sommersola kan forårsake at vannet fordamper.

Hold orden på uteplassen med en hageslange trommel
For å rekke rundt i alle kriker og kroker av hagen må gjerne metervis av hageslange til. Unngå å la den bli liggende og slenge og slipp å kveile den sammen med en hageslange trommel. Enten du foretrekker en trommel på hjul eller en du kan feste til veggen har vi utvalget for en mer ryddig hage! Se mer her. Lyst på noe enda enklere? Skaff deg en hageslange trommel med automatisk roll-up. Med et kort rykk i slangen starter oppkveilingen, og du slipper å sveive.

Strålemunnstykke
Velg et munnstykke til vannslangen som gjør vanningen lekende lett! Tilpass styrken på strålen etter hva slags planter du vanner. Velg en lettere dusj for ømfintlige blomster og en høyere vannstyrke for busker. Se vårt utvalg her.

Husk! I spesielt tørre perioder trenger hagen din godt med vann for å holde seg grønn og frisk. En kort regndusj er ofte ikke nok for fukte jorda tilstrekkelig slik at plantene kan gro seg store og grønne. Alt du trenger av utstyr til vanning finner du her.

 

Relaterte produkter