1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Grill
  4. Morsø Forno – en helt uvanlig grill
Grill

Morsø Forno – en helt uvanlig grill

Ser du etter en grill som kan mer enn å grille? Da vil danske Morsø Forno garantert få deg i fyr og flamme.

Morsø Forno – en helt uvanlig grill

Morsø Forno kan gjøre så mye at man nesten glemmer at den også kan grille biff, laks og pølser. Den lar deg enkelt steke brød og perfekte italienske pizzaer, den fungerer utmerket som stekeovn og røykeovn og til braisering. At den i tillegg ser utrolig bra ut er jo heller ikke noe minus. Elegant utformet i sortlakkert støpejern er den dessuten like mye en hyggelig utepeis og terrassevarmer. Morsø Forno er designet av den anerkjente danske designeren Klaus Rath, og har blant annet vunnet den tyske designprisen Interior Innovation Award.

Jernia fører alle modellene i Forno-serien: Morsø Forno og Morsø Grill Forno II som lar deg fyre med både kull og tre, og Morsø Gassgrill Forno Medio, Morsø Gassgrill Forno Piccolo og Morsø Gassgrill Forno Grande.

Morsø Forno

Levende flammer skaper stemning og med Morsø Forno kan du forlenge sommerkveldene i hagen eller på terrassen. Denne 94 kg tunge, solide og multifunksjonelle grillen og utepeisen leveres med keramisk pizzastein og avtakbar skorstein. Avhengig om du skal bruke den mest som utepeis eller til matlaging plasseres den fortrinnsvis i bakke- eller arbeidshøyde.

Morsø Forno er designet med en av tidenes mest annerkjente designer, Klaus Rath.

La deg begeistre og inspirere av den populære danske kokken Gorm Wiseth som tilbereder sommerpizza og varmrøkt laks i en Morsø Forno.

Morsø Grill Forno II

Morsø Forno II er en oppgradering av den prisbelønte Grill Forno. En større åpning til ovnsrommet gir bedre plass til å arbeide med maten og bedre innsyn til flammene. Også innsatsen av støpejern, som settes inn ellers tas ut alt ettersom hva grillen skal brukes til, har fått en funksjons- og designmessig oppgradering. Med grillen følger det en grillrist og et praktisk grep som brukes til å flytte støpejernsinnsatsen eller grillristen når disse er varme. For varmt blir det. Morsø Grill Forno II veier 50 kg og står støtt på de tre beina i teak.

Forleng sommerkveldene på terrassen, eller hold varmen ved hytteveggen, levende flammer skaper uansett en helt unik stemning.

Her kan du se Gorm Wiseth braisere lammeskank og lage en deilig rabarbrapai og mascarpone til dessert i en Morsø Grill Forno II.

Morsø Forno Gassgrill

Nå kan du også få den unike og elegante Morsø Forno som gassgrill i 3 ulike størrelser. Morsø Gassgrill Forno er en funksjonell og lekker gassgrill med minimalistisk design som gjør uteplassen litt penere. Her er det grillopplevelsen som står i sentrum. Morsø Gassgrill Forno har god grillplass under lokket og hurtig oppvarming. Det gjør den like perfekt til en hektisk hverdag som til fest. Grillen er utstyrt med elektronisk tenning, grillrist av støpejern og temperaturmåler i lokket slik at du alltid har stålkontroll på grillingen.

Gassgrill Forno: rillen når fint temperaturer på over 300C° noe som gjør den spesielt god til steking av pizza

SE OPPSKRIFT: Grillet blomkålpizza