1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Kjøkken
  4. Oppgrader kjøkkenutstyret på hytta
Kjøkken

Oppgrader kjøkkenutstyret på hytta

Ferie er synonymt med god tid, kos og avslapning. Mange av oss reiser bort til feriehus og hytter for å komme bort fra hverdagens tjas og mas. Da er det litt rart at det er der vi har best tid og skal kose oss mest, har det eldste og enkleste kjøkkenutstyret. Er det på tide å bytte ut noe av kjøkkenutstyret på hytta med noe nytt? Her er våre tips!

Oppgrader kjøkkenutstyret på hytta

Invester i noen nye kniver

Skikkelige kniver gjør matlagingen til en fryd. Ta vare på knivene dine og slip dem etter behov – da har du dem i mange år! Se vårt utvalg kniver her og lær hvordan du holder de skarpe her.

Vi tilbyr også knivsliping i alle våre Jernia-butikker. Les mer om tjenesten her.

Global kokkekniv og skjærebrett fra Holm

Lag alt på grillen – hele året!

Har du utstyret i orden slipper du å fly inn og ut av kjøkkenet for å passe på begge stasjonene med matlaging. Grill grønnsaker, stek pizza og damp blåskjell på grillen. Ja, du kan til og med lage focaccia på grillen!

Og lurer du på om du er godt nok rustet med grillutstyr bør du se oversikten over de 10 viktigste her.

Bytt ut tresleiven og hjulvispen med en ordentlig kjøkkenmaskin

Bruk mer tid på kos og hygge enn visping og elting for hånd. En kjøkkenmaskin er for eksempel perfekt når du skal lage ferske rundstykker til frokost eller turmat. Matlagingen blir lekende lett med en kjøkkenmaskin. Se utvalget her.

En stavmikser gjør jobben for deg

Lag perfekt aioli eller pesto med en stavmikser! Små dipper, sauser og marinader passer ypperlig til grillmat og blir aller best ved bruk av en stavmikser. Eller hva med en god nicecream av frosne bananer? Se vårt utvalg av stavmiksere her.

Kjeler og stekepanner

En god stekepanne og ordentlige gryter er kanskje de viktigste redskapene vi har på kjøkkenet. Ikke la kvaliteten på utstyret være noe dårligere på hytta enn hjemme. Lag skikkelig mat med skikkelig kjøkkenutstyr! Se vårt utvalg av stekepanner her og gryter og kasseroller her.

Scanpan gryter og stekepanner

Blender

En blender kan brukes til mye rart, men mest populært nå til dags er friske smoothies! Perfekt til frokosten eller som avkjølende drikke. Bland sammen dine favorittfrukter og bær sammen med litt juice. Unn deg litt ekstra luksus på hytta med en blender. Se utvalget her.

Autentisk kaffe

Morgenkaffen smaker ekstra godt på hytta. På tide å droppe pulverkaffen? Vårt store utvalg kaffetraktere og annet kaffeutstyr som sikrer den beste kaffen.

Foto: Marianne Haga Kinder