<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Nordmenns favoritt kaffetrakter i 50 år

Hva er hemmeligheten bak en perfekt kopp kaffe? Vi gir deg svarene her.

Nordmenns favoritt kaffetrakter i 50 år

En klassiker

Gjennom generasjoner har Moccamaster kaffetrakter bevist sin kvalitet ved å lage perfekt kaffe. Når nye generasjoner vurderer innkjøp av ny kaffemaskin, faller valget ofte på den klassiske kaffetrakteren. I dag har annenhver husstand i Norge en Moccamaster. Mange forteller om en oppvekst med Moccamaster hos besteforeldre og foreldre – og de kjøper ofte en selv når de flytter hjemmefra. I tillegg til å lage den beste kaffen, er den for mange blitt et ikon. Det er artig å vite at du finner Moccamaster til salg i museet MoMa New York sin museumsbutikk sammen med andre designklassikere!

Gjennom generasjoner har Moccamaster kaffetrakter bevist sin kvalitet ved å lage perfekt kaffe.

Gjennom generasjoner har Moccamaster kaffetrakter bevist sin kvalitet ved å lage perfekt kaffe.

En dyktig gründer

I en garasje i Nederland startet historien til Moccamaster. For 50 år siden bestemte Gerard Clement Smit seg for å konstruere en høykvalitets kaffetrakter. Han ville at kunden skulle kunne stole 100% på produktet. Han brukte materialer av ypperste kvalitet, og fulgte prosessen for å lage perfekt kaffe i detalj. I dag settes fremdeles produktet sammen for hånd og alle kaffetraktere blir testet før de forlater fabrikken. Den første Moccamaster kom på markedet i 1969, og ble introdusert i Norge i 1974. Moccamaster representerte en revolusjon i kaffeindustrien. På disse 50 årene har verden vært igjennom en teknologisk omveltning. Til tross for det: I dag produseres fremdeles alle Moccamaster i fabrikken i Nederland hvor 130 erfarne medarbeidere legger sin sjel i å videreføre Smits livsfilosofi om «A better cup of coffee».

Nordmenn elsker kaffe. Vi drikker i gjennomsnitt nest mest kaffe i hele verden, kun slått av Finland. Ikke bare elsker vi kaffe, vi stiller krav til smakfull, varm kaffe. Derfor har Moccamaster blitt nordmenns favoritt kaffetrakter.

Nordmenn elsker kaffe. Vi drikker i gjennomsnitt nest mest kaffe i hele verden, kun slått av Finland. Ikke bare elsker vi kaffe, vi stiller krav til smakfull, varm kaffe. Derfor har Moccamaster blitt nordmenns favoritt kaffetrakter.

Over 2 millioner solgte traktere

Nordmenn elsker kaffe. Vi drikker i gjennomsnitt nest mest kaffe i hele verden, kun slått av Finland. Ikke bare elsker vi kaffe, vi stiller krav til smakfull, varm kaffe. Det er ikke uten grunn at Moccamaster har blitt et familiemedlem i generasjoner. Hemmeligheten bak Moccamaster er enkel: Korrekt temperatur på vannet i 6 minutter i en prosess gjennom Gerard C Smits konstruksjon gir verdens beste kaffe. Over 2 millioner Moccamaster kaffetraktere er solgt her til lands etter at kaffetrakteren ble lansert.

10 års garanti, sertifisert og best i test

At Moccamaster har blitt en kaffetrakter for hele Norge er ikke uten grunn. Det ligger høye kvalitetskrav fra fabrikken, og produktene testes både internt og av eksterne. Moccamaster er den eneste produsenten av kaffetraktere som tilbyr hele 10 års garanti. Du registrerer enkelt ditt kjøp på moccamaster.com. Les mer om 10 års garantien. Alle Moccamasters modeller er sertifisert gjennom strenge krav av European Coffee Brewing Centre (ECBC) og Norsk Kaffeinformasjon. At generasjon etter generasjon velger Moccamaster som sin favoritt kaffetrakter vet mange. Men også USAs største avis, USA Today, har latt seg begeistre og kåret Moccamaster som best i test opptil flere ganger.

Les også om hvorfor Moccamaster kaffetrakter er en designfavoritt på kjøkkenbenken.

Gode tips for å trakte kaffe

Skyll filteret med lunkent vann før du heller i kaffe. Bruk hvite kaffefiltre, unngå de brune filtrene som kan gi bismak. Bruk alltid frisk, kaldt vann fra springen. Det gir rikelig med oksygen.

Ha rent utstyr, både kolbe, filterholder og trakter bør rengjøres jevnlig. Det garanterer god kaffesmak! Hvis du bruker kaffetrakteren daglig anbefales det å rengjøre hver 14.dag. Moccamaster og Norsk Kaffeinformasjon anbefaler Clean Drop.

Les om hvordan du lager god kaffe på 1-2-3 her.

Moccamaster kaffetrakter er nordmenns favoritt gjennom 50 år.

Fakta bak Moccamaster sin suksess og popularitet:

  • Moccamaster er laget av kvalitetsmaterialer og satt sammen for hånd.
  • Moccamaster lager god kaffe ved konstant temperatur på vannet og gjennom korrekt traktetid.
  • En praktisk brakett gjør at kannen kan tas ut uten å flytte filterholderen.
  • Toppmodellene har regulerbar varmeplate og automatisk dryppstopp.
  • Moccamaster gir inntil 10 års garanti.
  • Moccamaster kaffetrakter er godkjent av European Coffee Brewing Centre (ECBC) og Norsk Kaffeinformasjon

God kaffe i mange år