<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Moccamaster kaffetrakter- en designfavoritt på kjøkkenbenken

Visste du at Moccamaster kaffetrakter har unike egenskaper? Skapt for å lage verdens beste kaffe, hver dag, år etter år.

Moccamaster kaffetrakter- en designfavoritt på kjøkkenbenken
Design, detaljer og dedikert team. Moccamaster har bevist at de lager en kaffetrakter som vinner best i test gang på gang.

Design over tid

I 50 år har Moccamaster kaffetrakter holdt samme kvalitet. Håndlaget på fabrikken i Amerongen, Nederland, av faglig dyktige ansatte og konstruert ned til minste detalj. Utseendet er stilrent, tidløst og elegant.

Grunnleggeren viste verden kunsten med å trakte kaffe

Gerard Clement Smit, nederlandsk industridesigner og ingeniør var grunnleggeren av Moccamaster. Han var en pionér og begynte opprinnelig å tegne og produsere stiger. Senere designet han også kaffekverner. Smit og hans stab hadde en visjon: «Vi vil produsere en sikker kaffetrakter som forbrukeren kan stole 100% på til enhver tid».

Som industridesigner ønsket han en funksjonell utforming på produktet, høy og varig kvalitet og som ikke minst behandlet kaffen riktig. Smit var selv svært glad i kaffe og den første Moccamaster modellen skapte han i 1969. Suksessen for Moccamaster er designhistorie. Moccamaster selges i Design Store museumsbutikk på MoMA, The Museum of Modern Art i New York

Kaffetrakteren som alltid leverer. Moccamaster kaffetrakter vinner best i test gang på gang

Kaffetrakteren som alltid leverer. Moccamaster kaffetrakter vinner best i test gang på gang

Beste kaffe ble til klassiker

Fra det opprinnelige designet har formen blitt justert i flere omganger, men alltid med gjenkjennelige elementer. Gerard-Clement Smit skapte en klassiker som vekker tillit og gjenkjennelse på linje med velkjente Louis Poulsens Pendel lampe og Fender Stratocaster gitar. Mange kaller Moccamaster en kult-trakter, og gamle modeller selges på finn.no.

Den første Moccamaster kom til Norge i 1974. I dag har 1,2 millioner husstander en Moccamaster. Hva er hemmeligheten?
Moccamaster kaffetrakteren er laget av de aller beste materialer, og varer i generasjoner. Du får 10 års garanti om du registerer din Moccamaster. Så sikre er Moccamaster på at produktet varer lenge.

Det å våkne til nytraktet kaffe, gir alltid en god start på dagen.

Det å våkne til nytraktet kaffe, gir alltid en god start på dagen.

Garanti for god kaffe

Moccamaster er sertifisert av ECBC etter helt spesifikke krav til å lage perfekt kaffe, og den er konstruert for å vare. Moccamaster har den ideelle kontakttiden mellom kaffe og vann, og brygger med riktig temperatur på vannet fra 92-96 grader. En Moccamaster er en investering i nytelse og velsmakende kaffe, hver gang, hver dag. Det å våkne til nytraktet kaffe, gir alltid en god start på dagen.

Hvordan lage ekstra god kaffe?

For å lage ekstra god kaffe med kaffetrakteren din har vi fire enkle råd:

1. Ren kaffetrakter

Alle kaffetraktere vil få avleiringer som påvirker smaken ved jevnlig bruk. Husk å bruke rensemiddel med jevne mellomrom, helst hver 14. dag hvis du bruker trakteren daglig. I tillegg må kolben også vaskes godt.

2. Friskt vann

Bruk alltid kaldt, friskt vann. La kranen renne litt, så får du frem det oksygenrike vannet som frigjør smak og aroma. Ikke bruk vannkolben til å helle på nytt vann, den kan ha kafferester fra forrige runde. Bruk heller en egen vannmugge.

3. Fersk kaffe

Fersk kaffe er alltid best! Bruk en poseklype eller oppbevar kaffe i lufttett boks. Smaken svekkes allerede en uke etter at posen er åpnet.

4. 30 minutter

Nytraktet kaffe smaker alltid best, og 30 minutter er den magiske tiden. Hvis du ikke skal drikke alt med en gang – hell kaffen over i en forvarmet termokanne.

Finn din designfavoritt