I rødt, hvitt og blått

Selvom du ikke skal gå i tog eller bevitne barnetoget fra veikanten er dette allikevel dagen for å ta fram flagget i rødt, hvitt og blått. La balkongflagget vaie i vinden, pynt blomsterpottene med håndflagg, eller la bordflagg gjøre stas på spisebordet. Vi har flaggene som setter 17. mai stemning i hjemmet.

Se alle våre varianter av norske flagg →

 

Flytt kjøkkenet ut

Ingenting slår smaken av skikkelig grillmat, og det er enkelt å imponere familien med noen enkle tips. Her får du 5 gode råd til hvordan du velger riktig grill, nyttig grillutstyr og hvordan få best mulig grillresultat.

Les tipsene →

Barnas favoritter

Barnas dag og ubegrensede mengder av pølse og is

Spis så mye is du vil med god samvittighet.

Lag smoothie av banan og bær. Ha smoothien i ispinneformer over natten. Enkel, sunn og supergod is som kan spises hele dagen!

17. mai baksten

Det er ingen store selskapeligheter du må å bake for i år, så dette er året for å la lysten styre. Ønsker du å gjøre det enkelt, men allikevel få et Instagram-vennlig resultat bør du la deg inspirere av Marianne Pfeffer Gjengedal og hennes løsning på en lav-terskel 17. mai kake!

Så enkelt kan du lage en Instagram-vennlig 17. mai kake →

17. mai baksten kan gjøres enkelt med tradisjonelle vafler, men også klassisk kransekake og pavlova er populære 17. mai kaker. Om du ønsker en ekstra utfordring er kanskje 2020 året hvor du har tid til å prøve deg fram med en 17. mai kake utenom det vanlige. Konditor Mette Blomsterberg har delt sin «Norgeskake».

Få oppskrift på Mettes «Norgeskake» her →

 

Bak og server

Populære bakeformer til 17. mai baksten

Klassik kakefat på stett

Perfekt til både kake- og vaffelservering

Käher Hammershøi kakefat på fot

Dekk et hyggelig 17. mai bord

At dagen kun skal feires med dine nærmeste setter riktignok begrensninger for hvor mange du skal dekke på til, men det trenger overhodet ikke sette grenser for et festlig preg. La festdag få lov å være en festdag og pynt med dekketøy, blomster, vaser, lys, servietter og norske flagg!

Se alt servise →

Lys og servietter

Et bærekraftig alternativ

Sprudlende bobler til hele familien

17.mai blir ikke det samme uten bobler i glasset! Med Sodastream slipper du tunge bæreposer fra butikken, du drikker mer vann og du sparer både penger og miljø.

Les mer om fordelene med Sodastream her →

Rent til 17. mai

Vi vil tro at vaskekluten har fått svingt seg litt ekstra den siste tiden, så kanskje er allerede hjemmet skinnende rent til 17.mai. Om du allikevel har rengjøring på «to-do»-lista gir vi deg våre beste tips her!

Få det rent hele året →

vanskelig flekk å fjerne? La det ligge i såpen.

100% flekkfritt - 100% naturlig!

Visst er det en enkel vei til en flekkfri 17. mai! Med den magiske sitronsåpen til På Stell kan du fjerne de vanskeligste flekker på nesten alle typer materialer. Få både sofa, teppe og klær helt flekkfrie- helt naturlig.

På Stell sitronsåpe