I vaskeskapet

Våre favoritter til rengjøring

Rengjøringsverktøy har beveget seg noen kvantesteg siden den første støvsugeren ble introdusert på starten av 1900-tallet. Her har vi samlet noen verktøy som gjør rengjøring mer effektivt og enkelt.

Rent hjem

4 vaskemidler til skapet

Slik rengjør du bad

Badet bør vaskes jevnlig av hygieniske årsaker, trivsel – men også for å ta vare på fliser og et rom som blir fuktig. Her er det noen smarte triks som gjør vaskejobben enklere, og noen gode tips til hvordan du får flisene til å skinne på 1-2-3.

Les baderomsguide

Smarte produkter til vask av bad

Ikke spar på produkter som gjør en kjedelig jobb lettere. Riktig rengjøring av toalett, dusj og avløp er viktig for å forebygge bakterievekst.

Genialt for raskere rengjøring

Hvorfor har dampvask blitt så populært?

Damp fjerner fastsittende skitt og smuss på sekunder – og er den mest naturlige formen for rengjøring siden bakteriene bekjempes raskt. Viktigst av alt: Du trenger ikke å bruke tid på å slite og skrubbe.

Derfor er dampvask er genialt

Slik vasker du kjøkken effektivt

Kjøkkenet skal vaskes mange ganger i løpet av en dag. Fett og stekeos samler seg, i tillegg til smuler og rester fra frokost, lunsj og middager. Her får du tips om hva du bør være spesielt obs på når du skal vaske kjøkkenet.

Les her

Har du disse redskapene for kjøkkenvask?

Med mye matlagning kan en fettløsende spray være nødvendig for å få fjernet fett fra stekeos og lignende. Få et bedre resultat, og tar bedre vare på kjøkkenbenk og keramiske topper med riktig vaskemiddel.

Vindusvasker og andre gode hjelpere

Slik rengjør du vinduer som en proff

Lite slår den tilfredsstillende følelsen av helt rene vinduer. Før måtte vi jobbe mot stripene som følge av nalen. Nå har vi nye verktøy som hjelper oss til perfekt resultat – nemlig vindusvaskeren – akkurat slik som proffene gjør det.

Les hvordan

Smarte redskaper for vindusvask

Mange har begynt å sverge til vindusvaskeren etter at den kom på markedet. Du sparer miljøet for kjemikalier og får et perfekt resultat. Vi har også perfekte duo-sett for vindusvask dersom du ønsker en rimeligere variant. Valget er ditt!

Slik rengjør du parkett og tregulv

Gulv er de største flatene vi har for oppsamling av støv og smuss. Visste du at det i mange tilfeller er best å bruke en lett fuktet mikrofibermopp? For å få et perfekt resultat har vi noen gode triks i ermet. Du kan lese mer om de i vår vaske-guide for tregulv og parkett her.

Redskaper for effektiv gulvrengjøring

Sofa, tepper og tekstiler

Slik fjerner du flekker på tekstiler

Vi kan dessverre ikke fikse slik at du aldri kommer til å søle på en sofa eller et teppe igjen, men vi kan hjelpe deg med enklere flekkfjerning. Det finnes bedre alternativer enn å strø salt på rødvinsflekker – heldigvis. Og svaret er faktisk 100% naturlig.

Les vår flekkfjerningsguide

Få det på stell!

Våre beste flekkfjernere

Klikk hjem noen av våre beste flekkfjernere så du har det i skapet neste gang uhellet skulle være ute. Visste du at sitronsåpe fungerer godt også på ull, alpakka, silke og kashmere?

Tepperenser

Gjør underverker for inneklima

Gi tepper og andre tekstiler en grundig rens! Ikke bare frisker du opp utseende, men du får også et bedre inneklima.

Les mer om hvorfor du bør rense tepper og tekstiler

Lei tepperenser her