Vi hjelper deg

Matlagning

Når du skal lage mat, er det ingen hemmelighet at det er noen redskaper som gjør det enklere å lykkes enn andre. Her har vi plukket ut våre favoritter i kjøkkenskapet.

Enkel og rask matlaging

For å effektivisere og lykkes med matlagingen er det godt med skikkelig utstyr. En god gryte, stekepanne og skarpe kniver gjør jobben både gøy og lett.

 

Enklere hverdag med riktig stekepanner og gryter

Har du riktig sett med stekepanner og gryter blir matlagingen mye enklere. Det er viktig å velge riktig redskaper for at maten skal bli slik som du ønsker.

Velg riktig stekepanner og gryter her

Skarpe kniver

En slu kniv er ikke noe gøy når maten skal tilberedes. Det er da lurt å skaffe seg noen skikkelig skarpe kniver som gjør jobben lekende lett. Og vi hjelper deg selvfølgelig med å holde de vedlike.

Les mer om skarpe kniver her

Tips som gjør at barna elsker middag

Lek med maten for å gjøre den litt mer spennende å spise. Et tips er å bruke pepperkakeformer til å forme fiskekaker som morsomme figurer.

Oppbevaring av restemat

Det er synd å kaste restene etter et nydelig måltid. Sparer du på restene gjør du det godt for både miljøet og lommeboka di. Pluss at du får en deilig lunsj dagen etter.

Her finner du noen gode tips til oppbevaring av restemat

4 ting du bør ha på kjøkkenet

For effektiv og enkel matlagning

Skarpe kniver

Lite er mer frustrerende enn sløve kniver. Tar du godt vare på kniven, er dette en investering som vil gi deg mye matlagningsglede fremover. Her finner du tre ulike kniver som vil dekke hverdagsbehovet og gjøre matlagningen mer effektiv.

Pasta laget av squash ved hjelp av spiralizer

4 mest populære retter

Pasta, pizza, salat og gryteretter er de mest klassiske middagsrettene vi har i Norge. De viktigste redskapene for å lage maten raskt og enkelt, finner du her.

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Pasta

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Pizza

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Salat

Perfekte redskaper for gryteretter

Gryteretter

Tre gode tips

Ønsker du å spise sunnere, kaste mindre mat og få barna til å spise opp maten sin? Da har disse tre tipsene det du trenger av utstyr for å nå målet.

Sunnere retter med riktige redskaper

Lyst til å gjøre pastaretten litt sunnere? Erstatt pastaen med squashpasta. Eller kanskje du ønsker å spare tid på kutting av grønnsaker? Her er noen smarte redskaper som sparer deg for tid på kjøkkenet – og samtidig gjør det lettere å spise sunt.

Oppbevaring og restemat

Blir du god på oppbevaring av rester og matvarer slipper du flere handleturer, og kan spare tid på matlagning.

Her finner du noen gode tips til oppbevaring av restemat

Tips som gjør at barna elsker middagen

Det kan være vanskelig å få barna til å spise fisk og grønnsaker, men det er enkelt å gjøre rettene litt mer spennende med smarte triks. Hva med å lage hjerter av fiskekakene og grønnsakene så de blir morsommere å spise?