Smakfulle resultater med ekstra tid

Slow cooking Stek og ovnsbaking Fermentering og sylting

Redskaper som hjelper deg med

Slow-cooking

Det fine med slow-cooking er at du kan bare la gryta stå på, så gjør den jobben selv. I mellomtiden kan du gå deg en tur eller bli ferdig med den boka du alltid har hatt lyst til å lese. En annen fordel er at maten smaker mye bedre, da smakene får tid til å utvikle seg.

Les om gode tips og oppskrift til slow cooking

Gryter perfekte til slow cooking

Norges nasjonalrett

Slik lykkes du med fårikål

Tenk at en gryte med så få ingredienser kan smake så godt! Ikke trenger du mye utstyr heller. En skarp kokkekniv og en stor gryte så er det meste gjort.

Les hvordan du lykkes med fårikål

Pillivuyt ildfast form med helstekt kylling
Gode produkter som hjelper deg med

Stek og ovnsbaking

Langtidsstekt stek og ovnsbakte retter hører ofte helgen til. Spesielt med gode venner på besøk er det hyggelig å lage mat som tar litt ekstra tid. Selv om slike retter ofte hører høytiden til er det ikke noe i veien med å lage det oftere.

Gode produkter til stek og ovnsbaking

Gode produkter som hjelper deg med

Sylting og fermentering

Med de riktige krukkene og produktene er det enklere å lykkes med fermentering og sylting. Ikke bare er det godt for magen, men det er også flotte gaver med lang holdbarhet.

Produktene du trenger for lykkes med sylting og fermentering