Vi hjelper deg

Det beste utstyret når du skal lage mat

Når du skal lage mat, er det ingen hemmelighet at det er noen redskaper som gjør det enklere å lykkes enn andre. Her har vi plukket ut våre favoritter i kjøkkenskapet.

Enklere hverdag med riktig stekepanner og gryter

Har du riktig sett med stekepanner og gryter blir matlagingen mye enklere. Det er viktig å velge riktig redskaper for at maten skal bli slik som du ønsker.

Velg riktig stekepanner og gryter her

For effektiv og enkel matlagning

4 ting du bør ha på kjøkkenet

Mer matlagningsglede

Skarpe kniver

Lite er mer frustrerende enn sløve kniver. Ikke bare er sløve kniver mindre effektive å jobbe med, men de gir også større risiko for at du skader deg. Du gjør derfor lurt i å skaffe seg noen skikkelig skarpe kniver som gjør jobben lekende lett, og som er enkle å vedlikeholde. Og tar du godt vare på kniven, vil den gi deg mye matlagningsglede i lang tid. Vedlikeholdet kan vi nemlig også hjelpe deg med.

Les mer om skarpe kniver her

Gode kundeomtaler

4 kniver du bør ha på kjøkkenet

Tips som gjør at barna elsker middag

Det kan være vanskelig å få barna til å spise fisk og grønnsaker, men det er enkelt å gjøre rettene litt mer spennende med smarte triks. Bruk pepperkakeformer til å forme fiskekaker til morsomme figurer. Fiskekaker som blir til overs kan du putte i en fiskegrateng med fullkornspasta.

Morsomme former

Pasta laget av squash ved hjelp av spiralizer

4 mest populære retter

Pasta, pizza, taco og pannekaker er de mest populære middagsrettene du kan servere til barn. De viktigste redskapene for å lage maten raskt og enkelt, finner du her.

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Pizza

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Pasta

Lyst til å gjøre pastaretten litt sunnere? Erstatt pastaen med squashpasta.

Disse redskapene bør du ha når du skal lage

Taco

Spar tid på kutting av grønnsaker med en multihakker. Ferdig på 1-2-3!

Perfekte redskaper

Pannekaker

Oppbevaring av restemat

Det er synd å kaste restene etter et nydelig måltid. Tar du vare på restene gjør du godt for både miljøet og lommeboka di. Pluss at du får en deilig lunsj dagen etter.

4 raske tips for å kutte matsvinn

1) «Tøm» kjøleskapet

«Tøm» og rydd kjøleskapet før du setter inn nye matvarer, og sett varene med kortest holdbarhet ytterst slik at disse brukes først. Husk «best før, men ikke nødvendigvis dårlig etter»

2) Oversikt i skap og skuffer

Organiser skuffer og skap med lufttette og gjennomsiktige oppbevaringsbokser. Ikke bare får du bedre oversikt over pålegg, grønnsaker og tørrvarer, men råvarene holder seg også lenger med lufttett oppbevaring.

3) Riktig oppbevaring

Oppbevar mat du har til overs i lufttette bokser. Husk at det bør avkjøles så raskt som mulig og deretter settes i kjøleskap eller fryser. Bruker du vakuumpakker holder mat seg enda lenger både i kjøleskap og fryser.

4) Reste-torsdag

Torsdagen er en god anledning til å bruke opp rester av råvarer og ferdige retter slik at du kan starte helgen friskt med nye innkjøp og ferske råvarer.

Oppbevaring og restemat

Blir du god på oppbevaring av rester og matvarer slipper du flere handleturer, og kan spare tid på matlagning.