STØPEJERNSGRYTE RUND SIGNATUR VOLCANIC 5,3L 26CM
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Perfekt til grytebrød og slow cooking
Medlemspris
2 599,-
Ikke medlem 3 739,-
Slow-cooking, eller på godt norsk langstidskoking, er perfekt når du har god tid, men helst ikke vil bruke den på kjøkkenet!
Til tross for at vi gjerne har bedre tid i helger og feriedager enn i hverdagen, vil vi aller helst bruke tiden til andre ting enn å stå over grytene. Oppdag fordelene ved slow-cooking og få en bonus-oppskrift på en ekte fransk gryte!
Å langtidskoke mat gir flere fordeler. Spart tid vil for mange være tungtveiende. Noe tid til forberedelser som kutting og hakking må påberegnes, men når alle ingredienser er ferdig preppet, er også kokken stort sett fritatt for flere gjøremål. Putt alt i gryta, tilpass temperatur og la maten lage seg selv. Men det er ikke bare tid på selve tilberedningen som spares. Alle ingredienser i én gryte betyr også at det kun er én gryte som skal vaskes i etterkant.
I en langtidskokt gryte er nærmest alt lov. Det er en god anledning til å rydde litt i kjøleskapet og samtidig redusere matsvinn!
Sist, men ikke minst; når alle gode smaker samles under ett lokk vil resultatet bli desto mer smakfullt. Kjøttet blir mørt og saftig, og ingen smaker går til spille. Altså, god og smakfull kosemat som nesten lager seg selv!
Elektriske slow-cookere har kommet over Atlanteren og inn på det norske markedet, men dersom du ikke har ubegrenset med plass på kjøkkenbenk og i kjøkkenskap, vil vi like gjerne anbefale at du bruker en støpejernsgryte. En støpejernsgryte er allsidig i bruk og vil gi deg glede i mange år. En støpejernsgryte er enkel å vedlikeholde og kan brukes til alt fra å koke ris og brune kjøtt til både langtidskokte gryteretter og grytebrød. Særlig er Le Creuset kjent for sine ikoniske støpejernsgryter i et bredt fargespekter som vil kunne pryde enhver kjøkkenkrok.
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Perfekt til grytebrød og slow cooking
Medlemspris
Ikke medlem 3 739,-
Med Boeuf Bourguignon kan du enkelt fange fransk matlagings liv og sjel i én og samme gryte. Vi anbefaler at du bruker kjøttstykker med mye marmorering som sørger for at kjøttet blir saftig og full av smak. Bog, høyrygg eller bryst av okse er alle kjøttstykker som er godt egnet.
4-6 porsjoner
Strø over timian og server gjerne med potetmos.
Bon appétit og vel bekomme!
Oppskrift krediteres Le Creuset
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Medlemspris
Ikke medlem 3 739,-
Nettlager • 8 på lager
På lager i 114 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • 22 på lager
På lager i 110 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Energivennlig matlaging
Kan brukes på grill og i stekeovn
Nettlager • undefined på lager
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 6 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • 41 på lager
På lager i 108 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • 47 på lager
På lager i 110 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • 31 på lager
På lager i 54 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Til alle koketopper, inkludert induksjon
Kan brukes i stekeovn opptil 260°C
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 15 butikker • Klar på 1 time
LE CREUSET
Perfekt til grytebrød og slow cooking
Til alle varmekilder, inkludert induksjon
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 15 butikker • Klar på 1 time