<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Slik velger du riktig høytrykkspyler

Med en høytrykkspyler går rengjøringsjobben raskere, og resultatet blir bedre. Før du går til innkjøp av en høytrykkspyler bør du kartlegge ditt behov, slik at du kjøper riktig høytrykkspyler for dine oppgaver.

Slik velger du riktig høytrykkspyler

Det finnes mange høytrykkspylere på markedet, så hvordan vet du hva som er riktig høytrykkspyler for deg?

For å finne den perfekte høytrykkspyleren må du først se på hvor mye kraft du trenger, og hvor mye du ønsker å investere. En kraftig høytrykkspyler vil kunne brukes til de fleste oppgaver, samtidig som at hver enkelt rengjøringsjobb går raskere og mer effektivt. Har du kun behov for å gjøre mindre jobber, kan du helt fint gå for en mindre en.

Prisene varierer fra ca. 1600–5000 kroner. Du kan enkelt velge maskinen som passer ditt behov, uten at det går for hardt utover lommeboka.

Velg blant vårt store utvalg av høytrykkspylere fra både Kärcher og Best i test-vinneren fra norske Ava.

Under finner du en oversikt over små, medium og store høytrykkspylere slik at det blir enklere for deg å velge riktig høytrykkspyler for ditt behov.

Vannmengde er et viktig

Vannmengde er et av de viktigste kriteriene ved valg av høytrykksvasker. En høytrykkspyler med høy vannmengde og en god vaskedyse gir deg best vaskeeffekt. I tillegg bør maskinen kunne bruke tilbehør som børster, terrassevasker, takrennerenser, roterende munnstykker og annet som gjør at du kan bruke maskinen til ulike vaskejobber.

LÆR MER: Dette bør du vite om høytrykkspylere

Høytrykkspyler- mer miljøvennlig enn hageslange

Visste du også at det er mye mer miljøvennlig å benytte en høytrykkspyler enn en hageslange? En høytrykkspyler bruker betraktelig mindre vann enn en vanlig hageslange, og kan derfor kalles «hagens sparedusj».

BILVASKEN HJEMME: Gjør bilvasken lett og morsom med en kraftig høytrykkspyler. For å få best resultat er det viktig med riktig tilbehør så du ikke skader bilen!

Velg riktig høytrykkspyler basert på ditt behov

Liten høytrykkspyler for hagemøbler, balkong og sykler

En liten høytrykkspyler egner seg til enkel rengjøring og fjerning av lettere smuss og skitt. Mindre høytrykkspylerne er derfor ideelle til alt fra vask av balkonger og sykler til rengjøring av hagemøbler.

Dette er en fin liten høytrykkspyler som gjør de enkle oppgavene for deg.

Medium høytrykkspyler for bil, hagemøbler og større skitne flater

En medium høytrykkspyler passer meget godt til rengjøring av mosedekte og store skitne flater. Eksempelvis fasade, gangstier, oppkjørsel og gårdsplass, i tillegg til rengjøring av bil og andre kjøretøy, samt rengjøring av hagemøbler.

Skal du ha en litt større enn de den minste, kan vi anbefale denne. Her er det mye kraft i en kompakt maskin. Denne er også utstyrt med det praktiske Plug’n Clean systemet som gjør det enkelt å bytte mellom rengjøringsmiddel og holde kontrollen på hvor mye rengjøringsmiddel som er igjen i beholderen.

Stor høytrykkspyler for omfattende rengjøring

Store høytrykkspylere er tilnærmet profesjonelle høytrykkspylere til utføring av mer omfattende rengjøringsarbeid. Selv større og meget skitne områder kan rengjøres raskt med en stor høytrykksvasker.
Tid er også et annet element. Jo større høytrykkspyler du velger – jo raskere går oppgaven.

Ava høytrykkspyler P80 er en av de råeste høytrykkspylerene på markedet. Mye kraft, veltesikring, vendbar trommel og stålarmert proffslange er blant de egenskapene som gjør denne til en våt høytrykksdrøm. Merk at denne modellen krever 16 ampere sikring.

Ulike overflater krever ulikt vanntrykk og utstyr

Før man setter fatt på rengjøring med høytrykkspyler, kan det være lurt å sette seg inn i hvordan du vasker de ulike overflatene du måtte ha. Det kreves ulik tilnærming til de ulike overflatene på bil, terrasse, husvegg og utemøbler.

TREVERK OG HØYTRYKKSPYLER: Skal du vaske hus og terrasse, som består av treverk, er det viktig å være noe forsiktig med vanntrykket slik at du ikke ødelegger treverket. Metall og hardere overflater tåler gjerne høyere vanntrykk.

 

Utstyr for å vaske bil med høytrykkspyler

Utstyret som gjør høytrykkspyleren til en perfekt terrassevasker

Utstyr for å vaske huset med høytrykkspyler

Små høytrykkspylere

Medium store høytrykkspylere

Store og kraftige høytrykkspylere

Vårt anbefalte tilbehør til høytrykkspylere

Såpe til høytrykkspylere