For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Slik velger du riktig høytrykkspyler

Med en høytrykkspyler går rengjøringsjobben raskere, og resultatet blir bedre. Før du går til innkjøp av en høytrykkspyler bør du kartlegge ditt behov, slik at du kjøper riktig høytrykkspyler for dine oppgaver.

Slik velger du riktig høytrykkspyler

Det finnes mange høytrykkspylere på markedet og hvordan skal man velge riktig høytrykkspyler for deg?

Vannmengde er et av de viktigste kriteriene ved valg av høytrykksvasker. En høytrykksspyler med høy vannmengde og en god vaskedyse gir deg best vaskeeffekt. I tillegg bør maskinen kunne bruke tilbehør som børster, terrassevasker, takrennerenser, roterende munnstykker og annet som gjør at du kan bruke maskinen til ulike vaskejobber.

LES OGSÅ: Dette må du vite om høytrykkspyler

Liten

Liten høytrykkspyler egner seg til enkel rengjøring og fjerning av lettere smuss og skitt. Disse høytrykksspylerne er derfor ideell til alt fra vask av balkonger og sykler til rengjøring av hagemøbler.
Dette er en fin liten høytrykkspyler som gjør de enkle oppgavene for deg.

Medium

Medium passer meget godt til rengjøring av mosedekte og store skitne flater. Eksempelvis fasade, gangstier, oppkjørsel og gårdsplass, i tillegg til rengjøring av bil og andre kjøretøy, samt rengjøring av hagemøbler.
Skal du ha en litt større enn de den minste, kan vi anbefale denne. Denne er utstyrt med det praktiske Plug’n Clean systemet som gjør det enkelt å bytte mellom rengjøringsmiddel og holde kontrollen på hvor mye rengjøringsmiddel som er igjen i beholderen.

Stor

Store høytrykkspylere er tilnærmet profesjonelle høytrykkspylere til utføring av mer omfattende rengjøringsarbeid. Selv større og meget skitne områder kan rengjøres raskt med en stor høytrykksvasker.
Tid er også et annet element. Jo større høytrykkspyler du velger – jo raskere går oppgaven.
Ava høytrykkspyler P80 er en av de råeste høytrykkspylerene på markedet og ble kåret best i test i tek.no i 2018. Mye kraft, veltesikring, vendbar trommel og stålarmert proffslange er blant de egenskapene som gjør denne til en våt høytrykksdrøm. Merk at denne modellen krever 16 ampere sikring.

Liten høytrykkspyler

Medium stor høytrykkspyler

Stor høytrykkspyler

Tilbehør til høytrykkspylere