<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Vedlikehold av høytrykkspyler

Vedlikehold av høytrykkspyler er forholdsvis enkelt – men det er likevel et par ting du bør huske på!

Vedlikehold av høytrykkspyler

En høytrykkspyler er i utgangspunktet vedlikeholdsfri, men det er én ting som kan ødelegge delene; frost. Vann utvider seg når det fryser, noe som kan ødelegge delene som er i kontakt med vann – som pumpen, spylerhåndtaket og dyser. Bare én natt med 0 grader eller kaldere kan være nok.

Ta vare på høytrykkspyleren

Det aller tryggeste er å lagre høytrykkspyleren frostfritt når det blir kaldere. Men har du ikke tilgang til frostfri lagringsplass, må du sørge for å tømme høytrykkspyleren helt for vann. Det gjør du ved å stenge vanntilførselen og spyle i cirka 30 sekunder. Koble så av slangen og tøm den skikkelig. 

Såpe – ett fett?

Når du bruker høytrykkspyleren til å rengjøre bil, terrasse og sykler er det vanlig å vaske med såpe for grundig rengjøring. Et tips er å bruke produsentens egen såpe som er tilsatt midler som smører pakninger og andre bestanddeler mens du vasker. Bruker du såpe uten disse midlene kan du i verste fall risikere at høytrykkspyleren får kortere levetid.

 

Anbefalte såper