<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Vaske terrassen med høytrykkspyler

Vasking av terrassen er for mange et sikkert vårtegn. Her er noen gode tips til hva du bør tenke på dersom du vil bruke høytrykkspyler til årets vårrengjøring av terrassen.

Vaske terrassen med høytrykkspyler

I denne artikkelen forteller vi om hvordan du kan vaske terrassen med høytrykkspyler. Dersom du ønsker å bruke såpe og kost har vi en egen fremgangsmåte for dette. Les mer her.

Tips: Sjekk værmeldingen. Vask av terrassen er nemlig perfekt å gjøre mens det regner.

Kan du vaske terrassen med høytrykkspyler?

Du har kanskje lest at man helst ikke skal vaske terrassen med høytrykkspyler. Det stemmer at treverk trenger skånsom behandling, og at en direkte hard stråle fra en høytrykkspyler ikke er bra for treverket. Hvis du derimot bruker en skånsom 60° dyse, eller investerer i en god terrassevasker til høytrykkspyler, sørger du for skånsom vask av terrassen uten hard, direkte stråle.

Med andre ord: Dersom du bruker riktig tilbehør til høytrykkspyler kan den gjøre jobben enklere, raskere – og kanskje til og med gøy.

Terrassevasker fra AVA

Lyst til å gjøre terrassevasken litt lettere? Da anbefaler vi AVA terrassevasker. Den er veldig effektiv, ikke bare på terrassen din, men også andre harde overflater som betong eller steinheller. AVA har to ulike terrassevaskere Basic og Premium.

Begge modellene har to 40 ° messingdyser og messingspindler som gir høy og langvarig ytelse. Dette er et fint tilbehør å ha da den vil gjøre vask av terrasse enklere og mer effektivt. Dysene er skånsomme for å bidra til at treverket ikke blir skadet under vaskejobben.

Investerer du i en Premium-variant får du også håndtak som gjør det enkelt å bruke den på vertikale flater. I tillegg til kan du justere høyden på den. Når du justerer høyden, justeres også trykket som treffer terrassen. Det blir dermed enda enklere å tilpasse hvor skånsom du ønsker vasken.

VASKE TERRASSE MED HØYTRYKKSPYLER: Skal du vaske terrasse med høytrykkspyler bør du bruke en terrassevasker som behandler treverket skånsomt. Foto: AVA

Bruk produsentens såpe

Det kan sikkert være fristende å benytte seg av såpe du allerede har stående til terrassevaskeren. Vi anbefaler derimot at du bruker produsentens såpe for at høytrykkspyleren skal holde lengst mulig. Dette er fordi såpen inneholder stoffer som smører høytrykkspylerens deler og pakninger. Da tar du vare på både terrassen og høytrykkspyleren.

Planer om å beise terrassen?

Har du planer om å behandle terrassen er god rengjøring, og bruk av riktig såpemiddel veldig viktig. Når terrassen skal beises trenger du nemlig kraftvask som matter ned, eller fjerner gammel beis slik at ny beis trekker inn og får feste.

Vi har gode tips til hva du bør tenke å før du går i gang med beising. Et grundig forarbeid er viktig – da kan du nyte resultatet enda lenger!

Les mer her

Utstyrsliste:

Til rekkverk og trapper