<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Har du ikke funnet gave til farsdag ennå? Her får du gode tips.

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Søndag 13. november er det farsdag, og far skal hedres med litt ekstra oppmerksomhet. Her får du gavetips til pappaen som vil sette pris på harde kvalitetsgaver til farsdag.

Gi bort verktøy

De fleste menn tar stolthet i verktøyene sine. Jo mer tekniske dingsene er -desto bedre. Kjøp noe som gjør det enklere å få jobben gjort. Som en laseravstandsmåler til neste gang han skal fikse noe i hjemmet?

Legger du i litt mer penger kan du kjøpe en krysslaser, som måler og justerer både horisontalt og vertikalt.

Andre gode tips til verktøy er en liten og elektrisk skrutrekker og/eller et bitsett.

Eller du kan gi han redskapsholdere fra Fixit, og tilby han hjelp til å få orden i boden eller garasjen én gang for alle.

Gi gaver til kjøkkenet

Hvis far er glad i å lage mat, så finnes det utrolig mange fine gaver du kan gi bort. Hva med en ny stekepanne? Eller kanskje en morter? Da ligger det an til å bli mange smakfulle retter i tiden frem mot jul.

For under 500 kroner kan du også få et knivsett Øyo, en pizzastein – som garanterer pizzabunn med restaurantkvalitet, eller et sett med grillredskaper.

LES OGSÅ: Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

PIZZA: Hvem elsker vel ikke det? Med en solid pizzastein får du den beste bunnen. Kanskje en god gave til farsdagen?

PIZZA: Hvem elsker vel ikke det? Med en solid pizzastein får du den beste bunnen. Kanskje en god gave til farsdagen?

Noe godt i glasset

Hvis du har lyst til å gi han noe ekstra spennende, kan du kjøpe en en ølkasse med opptrekker og fylle den opp med smakfulle øl du vet han liker.

Alternativt kan du kjøpe hans favorittøl og ølglass. Og for pappaen som setter pris på edle dråper er også stilige Whiskeyglass og cognacglass gode gavetips.

Om glassene allerede er på plass, kan et flott skjærebrett med kniv til spekematen som serveres ved siden av ølet passe perfekt.

En ølkasse med favorittølet er et gavetips som helt sikkert faller i smak.

Praktiske gaver

Er faren din glad i friluftslivet, kan du gi bort en termos eller en praktisk slirekniv. Eller hva med et tursett fra Fixit, som består av pølsespyd, kniv, vinåpner, sag og øks?

Har familien hytte kan du også finne mange nyttige gaver her. For eksempel en nøkkelboks med kode, slik at du aldri trenger å frykte for å komme fram til en låst hyttedør, uten hyttenøkkel.

Gavekort – alltid en sikker vinner

Om du fortsatt er usikker vil et gavekort hos Jernia alltid komme godt med. Da kan pappa velge selv blant tusenvis av kvalitetsvarer.

Enda flere gavetips finner du her.

LES OGSÅ: Ikke glem dette på hytta i vinter

Farsdagsgaver til under 500 kroner: