<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Har du ikke funnet gave til farsdag ennå? Her får du gode tips.

Perfekte gaver til farsdag for under 500 kroner

Søndag 14. november er det farsdag.

Da er det fedrene i huset som skal verdsettes litt ekstra, og hvis du ikke vet hva du skal finne på i gave, så får du noen gode tips her – og ingen av gavetipsene koster mer enn 500 kroner.

Gi bort verktøy

De fleste menn tar stolthet i verktøyene sine, og desto mer tekniske dem er eller enklere de gjør jobben, desto bedre. Så hva med å kjøpe en laseravstandsmåler til neste gang han skal fikse noe i hjemmet?

Legger du i litt mer penger kan du kjøpe en krysslaser, som måler og justerer både horisontalt og vertikalt.

Andre gode tips til verktøy er en liten og elektrisk skrutrekker og/eller et bitsett.  Eller du kan gi han redskapsholdere fra Fixit, og tilby han å hjelpe til med å får orden i boden?

Gi gaver til kjøkkenet

Hvis faren din er glad i å lage mat, så finnes det utrolig mange fine gaver du kan gi bort. Hva med en ny stekepanne? Eller kanskje en morter? Da ligger det an til å bli mange smakfulle retter i tiden frem mot jul.

For under 500 kroner kan du også få et knivsett Øyo, en pizzastein – som garanterer pizzabunn med restaurantkvalitet, eller et sett med grillredskaper.

LES OGSÅ: Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

PIZZA: Hvem elsker vel ikke det? Med en solid pizzastein får du den beste bunnen. Kanskje en god gave til farsdagen?

PIZZA: Hvem elsker vel ikke det? Med en solid pizzastein får du den beste bunnen. Kanskje en god gave til farsdagen?

Noe godt i glasset

Hvis du har lyst til å gi han noe ekstra spennende, kan du kjøpe en en ølkasse med opptrekker og fylle den opp med smakfulle øl du vet han liker.

Alternativt kan du kjøpe hans favorittøl og ølglass. Og for pappaen som setter pris på edle dråper er også stilige Whiskeyglass og cognacglass gode gavetips.

Om glassene allerede er på plass, kan et flott skjærebrett med kniv til spekematen som serveres ved siden av ølet passe perfekt.

En ølkasse med favorittølet er et gavetips som helt sikkert faller i smak.

Praktiske gaver

Er faren din glad i friluftslivet, kan du gi bort en termos eller en praktisk slirekniv. Eller hva med et tursett fra Fixit, som består av pølsespyd, kniv, vinåpner, sag og øks?

Har familien hytte kan du også finne mange nyttige gaver her. For eksempel en nøkkelboks med kode, slik at du aldri trenger å frykte for å komme fram til en låst hyttedør, uten hyttenøkkel.

LES OGSÅ: Ikke glem dette på hytta i vinter

Farsdagsgaver til under 500 kroner: