1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Perfekte gaver til pizzaelskeren
Gaver

Perfekte gaver til pizzaelskeren

Alle elsker pizza, og med smarte redskaper som for eksempel en pizzastein, kan du lage verdens beste pizza hjemme på ditt eget kjøkken.

Perfekte gaver til pizzaelskeren

Det kan være vanskelig nok å finne gode julegaver til alle på listen din, men til pizza-elskeren skal det ikke være noe problem å finne noe som slår an.

LES OGSÅ: Smarte redskaper når du skal bake til jul

Godt redskap gjør jobben enklere

Det finnes masse praktisk og stilig kvalitetsutstyr til den som vet å nyte en god pizza. Du skal for eksempel ikke undervurdere viktigheten av en god pizzaskjærer.

Alle har vi vel prøvd å skjære opp pizzastykker med en vanlig kniv eller et sløvt pizzahjul, og kjent irritasjonen stige mens pizzaen sklir fram og tilbake på skjærebrettet, og du fortvilet prøver å komme deg gjennom bunnen.

LES OGSÅ: Så enkelt unngår du å kaste mat

PIZZAKUTTER: Et ordentlig solid pizzahjul gjør jobben lettere når du skal lage hjemmelaget pizza.

Så hvorfor ikke bare unngå dette problemet ved å kjøpe et skarpt og godt pizzahjul som gjør jobben på et blunk? Din pizza-elskende venn vil takke deg.

Hjemmelaget pizza er best

Selv om å lage hjemmelaget pizza krever litt mer tid og arbeid, er det utvilsomt verdt det. Da kan du tross alt selv bestemme mengden ost, tykkelsen på bunnen og hvilke ingredienser du vil bruke.

Har du alt du trenger, som kjevle, bakebolle, rivjern, deigskrape, skjærefjøl, litermål eller en kjøkkenvekt, så går jobben lettere enn du tror.

Se oppskrift på Jernia Pizzaen

Så kanskje kan det være en idé å sette sammen en egen liten startpakke til tenåringen som endelig skal flytte for seg selv?

Pizzastein garanterer perfekt bunn

Er du derimot ute etter den perfekte gaven til den som har alt, så kan en pizzastein eller pizzastål være akkurat det du ser etter. En pizzastein er en steinplate som skal varmes opp sammen med ovnen, før du så plasserer pizzaen rett på steinen.

Steinplaten blir raskt varm og vil fordele varmen jevnt over hele pizzabunnen, noe som gir den herlige gode bunnen italienske pizzaer er kjent for.

Dette er det nærmeste du kommer steinovnsbakt hjemme på ditt eget kjøkken.

Hverdagsimponer og grill pizzaen på grillen

LES OGSÅ: Det viktigste når du skal kjøpe stekepanne