1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Gaver
  4. Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet
Gaver

Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

Det finnes en rekke produkter som rett og slett gjør livet litt enklere – og de er i tillegg perfekte gaver.

Smarte redskaper alle burde ha på kjøkkenet

Er du lei av stinkende fingre etter at du har kuttet hvitløk? Eller kanskje du vil unngå tårene når du skal skjære opp løk?

Det finnes en rekke redskaper som kan gjøre matlagingen på kjøkkenet litt enklere, og ofte er det redskaper som passer ypperlig som gaver.

HARDE PAKKER: Vet du ikke hva du skal kjøpe i gave? Da kan det være at noen av disse smarte redskapene er det godt alternativ.

Kutte løk og hvitløk

Både løk og hvitløk setter nydelig smak på maten. Men lukten som setter seg på fingrene når du hakker kan du sannsynligvis klare deg uten.

For hvitløk er løsningen ganske enkelt en hvitløkspresse.

Kanskje verdens beste hvitløkspresse?

En annen favoritt er hakkeren fra Tefal som finhakker løk på bare 5 sekunder, Helt uten lukt og helt uten tårer.

Finhakket løk på 5 sekunder

Til den som elsker å bake!

Til den som elsker å bake, kan du gå til innkjøp av et universallokk som passer til bakeboller i alle størrelser.

Eller hva med en kjøkkenmaskinhåndmikser eller et nytt vaffeljern? Da blir det garantert mye vellykkede bakverk i tiden fremover, og er du heldig så får kanskje du smake.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak god kaffe

STAVMIKSER: En stavmikser er et redskap som kan komme godt med på kjøkkenet, enten det er for å blande røre til pannekaker, muffins og kaker, eller til å lage mos av poteter og grønnsaker.

Perfekte gaver til hobbykokken

Kniver er et av de viktigste redskapene på kjøkkenet. Hobbykokken vil garantert sette pris på et nytt knivsett, eller en solid knivblokk for trygg og smart oppbevaring av knivene.

En knivsliper eller et gavekort på knivsliping kommer også godt med om hobbykokken vil ta vare på favorittkniven sin.

Med en god stavmikser vil hobbykokken kunne briljere på kjøkkenet, og ta matlagingen til nye høyder. Et trådløst steketermometer er også et undervurdert verktøy som gjør livet som hobbykokk enda litt enklere.

Ikke noen racer på kjøkkenet?

For den som ikke er så dyktig på kjøkkenet, eller som bare ønsker at matlagingen skal gå i en fei, så kan du gå til innkjøp av en riskoker. Enklere blir det ikke, og den garanterer samtidig smakfull ris hver gang.