<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Hvordan henge opp julestjerne rett i vindu?

Endelig skal det børstes støv av julestjerna og den skal på nytt få lov til å skinne i vinduet. Men hvordan unngår du at julestjerna henger på halv tolv?

Hvordan henge opp julestjerne rett i vindu?
Vi gir deg svaret på hvordan du kan henge opp julestjerne rett i vinduet

Er du en av de som har irritert deg grønn over at julestjerna alltid henger på skakke når du endelig har kavet deg ned fra vinduet? Et lite skår i julegleden. Vi har løsningen! Den er like enkel som den er genial. En liten dings kan hjelpe deg med å bevare julefreden og unngå gremmelser. Nå kan du endelig henge opp julestjerne rett i vinduet.

Hvordan henge opp julestjerne

Det første du må gjøre når du skal henge opp julestjerne i vinduet er å feste en krok fra punktet julestjerna skal henge fra. Du kan enten skru inn en ordinær krok da hullet blir lite synlig. Ønsker du derimot en hullfri løsning anbefaler vi Command strips med krok. Rengjør området du skal sette kroken godt med salmiakk, og teip på stripsen. Ved hjelp av en «stretch-teknologi» er stripsen like enkel å fjerne som den er å sette opp- helt uten merker i overflaten.

Helt uten hull og limrester

 

Så enkelt er det å henge opp julestjerne rett

Og selveste stjerna, som får julestjerna til å henge rett, er noe så enkelt som en kabelvrider eller en ledningsvrider!

 

  1. Fest ledningsvrideren på ledningen
  2. Juster på vrideren til julestjerna henger rett
  3. Ferdig

Med en kabelvrider er det en enkel sak å henge julestjerne rett

Se Jernias utvalg av julestjerne her.

Få ledningen til å henge pent

For å unngå ledningsrot langs vinduskarmen og gi julestjerna det sluttresultatetet den fortjener, bør ledningen festes stramt og tett mot vinduskarmen. Da trenger du en liten hammer og ledningsklammer. Legg ledningen inn i sporet på klammen og bank ledningsklammen lett inn i veggen.

Da er det bare å la julestjerna skinne så lenge du orker – helt rett i vinduet!

God jul!

Se også våre tips for hvordan du henger opp lysslynger.

 

Vi anbefaler