<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Et genialt verktøy når du skal pusse opp

Det finnes en rekke verktøy som gjør oppussing og arbeid i hjemmet mye enklere.

Et genialt verktøy når du skal pusse opp
LASERMÅLER: Det finnes en rekke verktøy som gjør oppussing og arbeid i hjemmet mye enklere.

Det finnes en rekke verktøy og redskaper som gjør oppussingen langt enklere.

Laseravstandsmåler – gjør jobben enklere

Ny teknologi gjør oppussingen langt enklere, og er det noe du med fordel bør ha i verktøykassen, så er det en laseravstandsmåler. Den gir nøyaktig måling av strekninger og avstander med laserteknologi.LASERAVSTANDSMÅLER: Ved hjelp av et enkelt tastetrykk får du raskt de eksakte målingene av veggen, hyllen, garderoben, vinduet eller døren.

LASERAVSTANDSMÅLER: Ved hjelp av et enkelt tastetrykk får du raskt de eksakte målingene av veggen, hyllen, garderoben, vinduet eller døren.Bosch laseravstandsmåler PLR50C er liten, kompakt og hendig – og får enkelt plass i bukselommen. Den måler opp til 50 meter fra bakkanten. Ved hjelp av et enkelt tastetrykk får du raskt de eksakte målingene av veggen, hyllen, garderoben, vinduet eller døren. Den intuitive berøringsskjermen og de integrerte funksjonene måler lengder og beregner areal og volum på et øyeblikk. Måleren kan legge til eller trekke fra resultater, vise helningsvinkler og til og med måle opptil 50 m indirekte når et objekt, for eksempel et møbel, blokkerer laserlinjen.

Så når du skal velge møbler eller beregne hvor mye maling du trenger kan denne lasermåleren både spare deg for både tid og feil.

Skaff deg en god drill

Det finnes mange forskjellige driller. Skal du pusse opp huset eller gjøre andre større jobber, finnes det en rekke funksjoner som gjør jobben enklere for deg.

Med en oppladbar drill kan du bruke drillen akkurat der du måtte ønske, helt uavhengig av stikkontakter og skjøteledninger som kommer i veien.

Bosch UniversalDrill 18 er den ideelle batteridrevne allrounderen for boring og skruing som løser de aller fleste oppgaver i hjemmet. Den er lett og kompakt og god å bruke. Med 18 volt og 20 ulike dreiemomentinnstillinger gir den mulighet til riktig effekt uansett oppgave.

Bosch Drill GSR 12V 2X2,0A er fra proffserien til Bosch. Den er lett og hendig med kort konstruksjonstype som gir optimal håndtering, særlig ved boring og skruing over hodehøyde og på trange plasser. Den har i tillegg et integrert led lys slik at du enkelt kan jobbe selv på mørke plasser.

DRILL: Det finnes mange forskjellige driller. Skal du pusse opp huset eller gjøre andre større jobber, finnes det en rekke funksjoner som gjør jobben enklere for deg.

DRILL: Det finnes mange forskjellige driller. Skal du pusse opp huset eller gjøre andre større jobber, finnes det en rekke funksjoner som gjør jobben enklere for deg.

Oppladbar skrutrekker

Et annet verktøy alle burde ha tilgjengelig er en skrutrekker. Uansett om noe skal skrus fast eller løsnes, så må du ha en skrutrekker.

Bosch IXO skrutrekker er liten og svært effektiv skrutrekker. Ergonomisk design muliggjør flere grepposisjoner. Og med et 32-delers bitsett er du godt dekket for de fleste skruoppgaver i hjemmet.

Vi anbefaler: