<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
Jul

Det perfekte juletreet

I år vil omtrent hvert tredje juletre i norske hjem være kunstig.

Det perfekte juletreet

Kunstige juletrær blir stadig mer populært. Ikke uten grunn, for det er mange fordeler med et kunstig juletre.

Hvis du velger et tre med høy kvalitet får du et naturtro juletre med ”perfekt” form som ikke drysser. Du kan gå igjennom hele julen uten å tenke på vanning, eller å børste opp barnåler fra gulvet. I tillegg slipper du å dra ut på juletrejakt midt i julestria, og når jula er ferdig trenger du heller ikke tenke på hvordan du skal bli kvitt det. Selv om et kunstig juletre koster litt mer enn et ekte tre, vil kostnaden deles på alle årene du skal bruke treet.

De fleste kunstige juletrær kommer med hengslede grener. De hengslede grenene gjør at juletreet er enkelt å sette opp, og dermed pakke ned igjen når du føler deg ferdig med jula. Oppbevar gjerne treet i en robust oppbevaringsbag slik at det holder det seg fritt for smuss og støv, og dermed er like pent når du tar det fram neste år.

Du har også valgmuligheter når det kommer til belysning. Velger du et juletre som allerede er belyst sparer du seg selv jobben med å plassere juletrelysene, og kan heller bruke tiden på å pynte julegranen med annen dekorativ juletrepynt. Juletrelysene har gjerne ulike innstillinger slik at du kan tilpasse belysningen etter eget ønske.

Kunstige juletrær kommer ferdig med juletrefot. Den originale juletrefoten som følger med gjør absolutt nytten sin, men mange mener den ikke akkurat er en fryd for øyet. Er du én av dem, kan du velge å pimpe opp uttrykket med en juletrefot for kunstige juletrær i godt og stødig design eller skjule den bak et juletreskjørt.

Er du typen som liker å sette opp treet i god tid før jul, er det ikke så mye å lure på. Det er begrenset hvor lenge den ekte julegranen holder seg pent, selv med godt stell. Og har du astma eller andre allergiplager er et kunstig tre rett og slett det mest naturlige valget. Blant det store utvalget kvalitetsjuletrær på Jernia finner du enkelt ditt perfekte juletre, flere av dem har ti års garanti. Hos oss finner du naturligvis også et stort utvalg av lysslynger, juletrelys, adventslys og julepynt.

 

Juletrær

Tilbehør til juletreet