<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">
For å gi deg den beste handleopplevelsen bruker vi cookies i vår nettbutikk.
Les mer
Jul

Det perfekte juletreet

I år vil omtrent hvert tredje juletre i norske hjem være kunstig.

Det perfekte juletreet

Kunstige juletrær blir stadig mer populært. Ikke uten grunn, for det er mange fordeler med et kunstig juletre. Hvis du velger et med høy kvalitet får du et naturtro tre med ”perfekt” form som ikke drysser. Du slipper å tenke på vanning, det er enkelt å oppbevare – og det holder seg pent år etter år.

For selv om det kunstig juletre koster mer enn et ekte tre, vil kostnaden deles på alle årene du skal bruke treet. Dessuten slipper du å dra på juletrejakt midt i julestria, og du trenger ikke tenke på hvordan du skal bli kvitt når julen skal pakkes bort.

Er du typen som liker å sette opp treet i god tid før jul, er det ikke så mye å lure på. Det er begrenset hvor lenge treet holder seg pent, selv med godt stell. Og har du astma eller andre allergiplager er et kunstig tre rett og slett det mest naturlige valget. Blant det store utvalget kvalitetsjuletrær på Jernia finner du enkelt ditt perfekte juletre, flere av dem har ti års garanti. Hos oss finner du naturligvis også et stort utvalg av lyslynger, juletrelys, adventslys og julepynt.

 

Juletrær

Tilbehør til juletreet