1. Hjem
  2. Inspirasjon
  3. Verktøy
  4. Hvordan henge opp julestjerne rett i vindu?
Verktøy

Hvordan henge opp julestjerne rett i vindu?

Endelig skal det børstes støv av julestjerna og den skal på nytt få lov til å skinne i vinduet. Men hvordan unngår du at julestjerna henger på halv tolv?

Hvordan henge opp julestjerne rett i vindu?

Er du en av de som har irritert deg grønn over at julestjerna alltid henger på skakke når du endelig har kavet deg ned fra vinduet? Vi har løsningen – en er like enkel som den er genial. En liten dings kan hjelpe deg med å bevare julefreden og unngå gremmelser. Få svaret på hvordan du endelig kan henge opp julestjerne rett i vinduet.

Hvordan henge opp julestjerne

Det første du må gjøre når du skal henge opp julestjerne i vinduet er å feste en krok fra punktet julestjerna skal henge fra.

Du kan enten skru inn en ordinær krok – både krok og hull blir lite synlig.

Ønsker du derimot en hullfri løsning kan du bruke Command strips med krok. Rengjør området du skal sette kroken godt med salmiakk, og teip på stripsen. Ved hjelp av en «stretch-teknologi» er stripsen like enkel å fjerne som den er å sette opp – helt uten merker i overflaten.

Helt uten hull og limrester

Så enkelt er det å henge opp julestjerne rett

Og selveste stjerna – som får julestjerna til å henge rett, er noe så enkelt som en kabelvrider! Eller en ledningsvrider om du vil.

  1. Fest ledningsvrideren på ledningen
  2. Juster på vrideren til julestjerna henger rett
  3. Ferdig

Med en kabelvrider er det en enkel sak å henge julestjerne rett

Se vårt utvalg av julestjerner her.

Få ledningen til å henge pent

Gi julestjerna det sluttresultatet den fortjener og unngå ledningsrot langs vinduskarmen. Fest ledningen stramt og tett mot vinduskarmen. Alt du trenger du en liten hammer og ledningsklammer. Legg ledningen inn i sporet på klammen og bank ledningsklammen lett inn i veggen.

Da er det bare å la julestjerna skinne – helt rett i vinduet!

God jul!

Se også våre tips for hvordan du henger opp lysslynger.