Når tid eller ferdigheter ikke strekker til…

Få hjelp til å fikse hverdagsprosjektene med Luado.

Bestill en Luado-fikser

Nei til svart arbeid og sosial dumping

Fastpris fra kr 299 kr/timen

Trygt og ansvarlig

Tryg forsikring inkludert i prisen

Velg mellom proff og privat

Luado tilbyr et stort mangfold av pålitelige, ansvarsfulle og dyktige Luado hjelpere innenfor 2 kategorier, slik at du skal føle deg enda tryggere på at du får rett kompetanse til ditt prosjekt. Alle håndverkere og private Luado-fiksere må gjennom en opplæring/test og en manuell sjekk før de blir godkjent for oppdrag. Bestill en Luado-fikser her →

For enklere jobber som montering, hagearbeid, husarbeid og enkle handyman oppgaver

En privat Luado-fikser er en person som utfører småjobber innenfor skatteetatens småjobbregelverk. Så lenge arbeid utføres i henhold til gjeldende regelverk er det moms- og skattefritak av inntektene, og timeprisen kan derfor være lavere. Alle private Luado-fiksere oppgir sitt kompetansenivå, som vil være godt synlig for deg når du melder ditt oppdrag. Alle Luado-fiksere har en fastpris på 299 kr pr. time og har forsikring fra Tryg forsikring inkludert.

For mellomstore prosjekter med høyere krav til sluttresultat innenfor snekkerarbeid, montering, installering, maling m.m.

En Proff på Luado utfører arbeid gjennom en bedrift, enten et aksjeselskap (AS) eller enkeltpersonforetak (ENK). Alle håndverkere på Luado oppgir sitt kompetansenivå med eventuelle fagbrev og sertifiseringer i tillegg til garantier. Timepris settes av hver enkelt håndverker, og må være over et minstenivå for å sikre en bærekraftig og sunn markedsplass.

Finn en Luado-fikser til ditt prosjekt

Alt du trenger å gjøre er å velge jobben du ønsker utført og å taste inn ditt postnummer. Luado svarer umiddelbart på om de har tilgjengelige Luado-fiksere i ditt område, og hvilke Luado-fiksere du kan velge mellom. Kjapt og enkelt!

Finn din Luado-fikser her →

Det skal være trygt å få hjelp!

Det er naturlig med spørsmål rundt smittefare i disse tider. Både for å trygge deg som bruker av tjenesten, og for at Luado-fiksere skal ha en trygg arbeidshverdag, har Luado har iverksatt en rekke tiltak med formål om å minimere risiko og å hindre smitte.

Les mer om tiltakene her →