Sammen finner vi den perfekte fargen

Male, men helt i det blå når det gjelder fargevalg? Med hjelp av en sertifisert fargerådgiver, kan du finne den perfekte fargen for deg og ditt hjem.

Finn din nærmeste fargerådgiver

Få hjelp

Sertifiserte fargerådgivere

Proff veiledning

Helt gratis

Sertifiserte fargerådgivere

Få proff rådgivning

Du kan være trygg på at du får profesjonell veiledning hos oss.
Våre rådgivere er skolert via Jotuns fargeskole og er sertifiserte fargerådgivere – alltid oppdatert på de siste fargetrendene.

 

Smarte forberedelser gir best resultat

Du får det beste resultatet når vi ser «hele bildet». For å gi veiledning til et helhetlig resultat trenger vi informasjon om interiør som skal beholdes, og passe inn i fargepaletten.

Ta gjerne med deg:

  • Bilde eller prøve på gulv
  • Fargekode på tak og listverk
  • Bilde eller tekstilprøve av møbel, gardiner og øvrig interiør.
Tips

Har du ikke en gulvprøve liggende, kan du bruke brosjyren fra Trestjerner for å finne gulvfargen som er tilnærmet lik din egen. I og med at lyssetting har mye å si for fargegjengivelse gir dette oss et riktigere utgangspunkt enn et bilde du selv tar av gulvet.

Få en sammensatt palett til hjemmet

Etter konsultasjon får du en collage med fargekoder tilpasset rom og interiør. Du får også forslag til malingstype tilpasset rommene du skal male, og anbefalt glansgrad til blant annet lister, tak, karmer.

Helt kostnadsfritt og uforpliktende for deg.

 

Lønner seg å være medlem

Online booking for klubbmedlemmer

Som klubbmedlem er det nå enda enklere å booke tid med en av våre fargerådgivere. Gå til bookingportal, få raskt oversikt over ledige tidspunkt og book tiden som passer deg best. Online-booking er foreløpig tilgjengelig i 7 butikker. Du booker online, og får fargekonsultasjon i butikk til avtalt tid- helt gratis.

Book fargerådgiver nå

7 butikker

Online booking

Oslo

Jernia Torggata
Jernia Ringnes Park
Jernia Vindern

Viken

Jernia Kolbotn Sentrum
Jernia Strømsø

Vestland

Jernia Vestkanten

Rogaland

Jernia Maxi Sandnes

Bilde av malt bord med blomstervase. Mal bordet: Den deilige ferskenrosa fargen på bordet, 2011 Antique Brass, er perfekt for både møbler og vegger. Her står den fint sammen med 12182 Gentle Whisper, en grålig beige. Her malt med LADY Pure Color. Foto: Jotun A/S

Alltid oppdatert på de siste fargetrendene

Jotun lanserte i september 2021 et nytt fargekart for 2022, Together. Våre fargerådgivere er alltid oppdatert på de siste fargetrendene. Du får hjelp om de mest populære fargene og hvilke farger som komplementerer uttrykket.

Les mer om de siste fargetrendene her →

Nå kan du bestille maling på nett

Når du har fargepaletten klar kan du kjøpe ferdigblandet maling i ro og mak på jernia.no. Bestill både ferdigblandet maling og nødvendig malingsutstyr, og hent alt i din favoritt-butikk innen 2 timer. Helt uten stress – helt uten venting.

Gå til vårt malingsunivers →

Få hjelp til riktige farger når du skal male huset!

Å male huset er noe de færreste av oss gjør oftere enn vi absolutt må. Da er det ekstra viktig at du velger en farge du kan trives med lenge. Ikke bare skal fargen kle stilen til huset, men den bør også passe inn i miljø og omgivelser. Og uansett hvilken farge du ser for deg har fargen mange nyanser og toner. Og ikke minst skal også terrasse, karmer, dører og til og med grunnmur bære fargetoner som harmonerer med resten av huset. Vi hjelper deg med å finne riktig farge også når du skal male huset utvendig.