Male hjemme, men usikker på farge? Vi hjelper deg med fargerådgivning.
Fargerådgiver

Vi hjelper deg med å finne den perfekte fargen

Å male vegg, gulv eller list gir enkel og rimelig fornyelse til hjemmet!

Finn din nærmeste fargerådgiver

Få hjelp

Sertifiserte fargerådgivere

Proff veiledning

Helt gratis

Skolert og sertifisert

Når du skal fornye vegger, tak eller lister med ny farge bistår vi med profesjonell veiledning av sertifiserte fargerådgivere.
Våre rådgivere er skolert via Jotuns fargeskole og er alltid oppdatert på de siste fargetrendene.

 

Forberedelser

For å kunne gi best mulig veiledning for et helhetlig resultat trenger vi informasjon om øvrig interiør som skal beholdes i rommet, og som må passe inn i fargepaletten.
Eksempler på hva vi trenger fra deg er

  • Bilde eller prøve på gulv
  • Fargekode på tak og listverk
  • Bilde eller tekstilprøve av møbel, gardiner og øvrig interiør.

TIPS: Har du ikke en gulvprøve liggende, kan du bruke brosjyren fra Trestjerner for å finne gulvfargen som er tilnærmet lik din egen. I og med at lyssetting har mye å si for fargegjengivelse kan dette gir oss et riktigere utgangspunkt for gulvfarge.

Du får

Etter konsultasjon vil vi lage en collage med fargekoder tilpasset rom og interiør. Vi vil også gi forslag til malingstype tilpasset de rommene du skal male, samt anbefalt glansgrad til lister, tak, karmer og lignende.
Tjenesten er kostnadsfri og uforpliktende.

 

Alltid oppdatert på de siste fargetrendene

Jotun lanserte i september 2019 nytt fargekart. Våre fargerådgivere er alltid oppdatert på de siste fargetrendene. Du får hjelp om de mest populære fargene og hvilke farger som komplementerer uttrykket.

Les mer om de siste fargetrendene her →

Få hjelp til riktige farger når du skal male huset!

Å male huset er noe de færreste av oss gjør oftere enn vi absolutt må. Da er det ekstra viktig at du velger en farge du kan trives med lenge. Ikke bare skal fargen kle stilen til huset, men den bør også passe inn i miljø og omgivelser. Og uansett hvilken farge du ser for deg har fargen mange nyanser og toner. Og ikke minst skal også terrasse, karmer, dører og til og med grunnmur bære fargetoner som harmonerer med resten av huset. Vi hjelper deg med å finne riktig farge også når du skal male huset utvendig.