<p style="margin:0;padding:0;border:0;position:absolute;"> <img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=795003&amp;ADFPageName=WebsiteName|SectionName|SubSection|PageName&amp;ADFdivider=|" width="1" height="1" alt="">

Sioox: Trebeskyttelsen som kan erstatte terrassebeis

Hørt om terrassebehandling som har opptil 12 års vedlikeholdsintervall? Med denne trebeskyttelsen kan du erstatte den klassiske terrassebeisen og du får en miljøtilpasset impregnering som motvirker råte, alger, mugg og smuss år etter år!

Sioox: Trebeskyttelsen som kan erstatte terrassebeis

Ta vare på terrassen og miljøet

Alt trevirke som befinner seg utendørs trenger behandling og beskyttelse mot vær og vind. Sioox Wood Protection er første trebeskyttelsesbehandling i Norge som erstatter den klassiske terrassebeisen og oljen som samtidig gir deg en holdbarhet på opp til 12 år.

Et unikt og naturlig trebeskyttelsesmiddel

Det finnes mange produkter, råd og tips som alle lover å ta vare på terrassen din eller annet utendørs trevirke i flere år. Disse varierer både i pris, effektivitet holdbarhet og ikke minst innhold.

Sioox er et naturlig og miljøtilpasset middel som motvirker råte, alger, mugg og smuss på din terrasse. Trebeskyttelsesbehandlingen er basert på en patentert utvikling av kiselteknologi. Dette gjør at middelet trekker inn i treverket og skaper en krystallinsk sperre slik at for eksempel sopp fysisk ikke kan trekke inn i dybden. I tillegg til kisel inneholder Sioox trebeskyttelsesbehandling kalium. Begge bestanddeler er grunnstoffer vi allerede finner i naturen.

Ved bruk av denne trebeskyttelsesbehandlingen vil du få et vannavvisende og diffusjonsåpent gulv i en lekker og moderne sølvgrå farge. Terrassen din vil også kjennes myk og behagelig å gå på. Perfekt til barbeinte føtter på sommerstid.

Med Sioox trebeskyttelsesbehandling får du et vannavvisende og diffusjonsåpent gulv som etter en stund blir vakkert, sølvgrått, mykt og behagelig å gå på. Uten at det blir glatt.

Med Sioox trebeskyttelsesbehandling får du et vannavvisende og diffusjonsåpent gulv som etter en stund blir vakkert, sølvgrått, mykt og behagelig å gå på. Uten at det blir glatt.

Dette trenger du

For å behandle terrassen din trenger du kun en bred pensel, et spann, vernebriller og hansker. Penselen rengjøres med vann.

Slik bruker du den

Aller først bør du sjekke værmeldingen. Det er veldig viktig at hele prosessen blir gjennomført, og at overflaten er tørr, før det regner. Du bør også unngå sterk sol da dette vil føre til at middelet tørker for fort til at det rekker å trekke inn i dybden.

Neste steg er å rengjøre overflaten nøye. Pass på at all olje, maling, alger og andre svarte partier fjernes. Finnes det rester fra annen maling eller beis bør overflaten slipes for best resultat. Pass på at trevirket er helt tørt før du starter. Nytt trykkimpregnert virke bør tørke i minst 6 uker før det behandles med Premium Trebeskyttelse Terrasse.

Rist kannen godt. Ha Premium Trebeskyttelse Terrasse i spannet og bruk en bred pensel til å stryke på. Ta 2-3 planker om gangen. Gå tilbake og stryk ut, så ikke noe ligger og flyter oppå. La det så tørke i minst 2 timer før du påfører et nytt strøk som skal få tørke i minst 4 timer. Dersom det skulle komme litt søl på metall eller vinduer underveis bruker du en fuktig klut for å tørke av. Da får du en fin og jevn overflate.

Neste steg er å bruke Premium Overflatebeskyttelse Terrasse. Rist kannen godt. Stryk på i mindre felt som for trebeskyttelsen, og stryk godt ut. Ikke legg på for mye. Når overflaten er helt tørr, dette vil ta ca 30-60 minutter, er den allerede klar til bruk. Vanskeligere enn det er faktisk ikke!

Etter 10-14 måneder skal det påføres nok et lag med Premium Overflatebeskyttelse Terrasse. Rengjør først overflaten med Vedlikeholdsvask og en myk børste. La det tørke og stryk på et lag etter instruksene fra det første laget.

Resultat

Det behandlede treet vil lysne med kontakt med vann. Etter 2 til 4 uker vil treet få den lekre sølvgrå fargen. Dersom du ikke ønsker å vente på at regnværet skal gjøre jobben for deg kan du påføre litt vann på terrassen din selv. Denne lysningsprosessen vil foregå i opptil ett år.

Resultat etter 1 år

FØR/ETTER: En 30 år gammel brygge behandlet med Sioox, dette er resultatet etter 1 år.

Hold terrassen ren

For rengjøring av behandlet overflate kan du bruke Sioox Vedlikeholdsvask og myk børste. Bare enkel vask. Andre vaskemiddel kan anvendes, men det skal være milde vaskemidler med Ph 4-8. Unngå bruk av en høytrykksspyler og harde børster da disse kan ødelegge overflatesjiktet når det er vått. Dersom det skulle komme mindre riper på terrassen kan du enkelt behandle dette med Premium Overflatebeskyttelse Terrasse. Ved større skader brukes Premium Trebeskyttelse Terrasse, la det tørke og et lag med overflatebeskyttelse.

Dersom det blir litt til overs kan du oppbevare middelet frostfritt. I en velfylt og godt lukket kanne vil holdbarheten på Trebeskyttelsen være opptil 6 år og opptil 2 år for Overflatebeskyttelsen.

 

Sioox:

Anbefalt utstyr: