Male hus

Å male huset er en ganske stor jobb, og gjerne en jobb vi utsetter så lenge vi kan. Med god kvalitet i maling skal du kunne forvente lenger intervall mellom hvert malings-tak, såframt du også gjør grunnarbeidet skikkelig. Vi har kvalitetsmaling til huset fra kjente malingsleverandører som Jotun, Drywood og Gjøco.

Se alt eksteriørmaling→

 

Anbefalte toppselgere

Forarbeid er viktig for et strøkent resultat

Ønsker du et godt og langvarig resultat når du skal male huset er det én ting du ikke kommer utenom- Godt forarbeid! Selvom det er fristende, er det en svært dårlig idé å sette i gang malingen først som sist for å friske opp utseende på huset. Grundig forarbeid krever litt mer tid av deg, men trøsten er at du kan nyte et godt resultat enda lenger!

Les dette før du starter →

 

 

Det viktigste utstyret til forarbeid og vask

Bart treverk trenger grunning

Om du maler huset for første gang, eller om det er deler av eksisterende maling som er flasset og skrapt bort er det viktig å grunne treverket før du maler for å sikre god heft.

Brukes på bart treverk, inkl. trykkimpregnert

Velg riktig utstyr når du skal male huset

Trenger du hjelp til fargevalg?

Når du skal male huset er det viktig at du velger en farge du trives med, og som du kan trives med lenge. Ikke bare skal fargen kle stilen til huset, men den bør også passe inn i miljøet. Og uansett hvilken farge du ser for deg har fargen mange nyanser og toner. Og ikke minst skal også terrasse, karmer, dører og til og med grunnmur bære fargetoner som harmonerer med resten av huset. Vi har fargerådgivere i alle våre butikker som kan hjelpe deg med å finne riktige farger til ditt hus.

Les mer om tjenesten her →

Luado

Få hjelp til hverdagsprosjektene

Når ikke tiden eller ferdighetene strekker til kan du få hjelp til å fikse hverdagsprosjektene med Luado.

Les mer om tjenesten her →