Vi har det du trenger for å ta vare på tiden ute!

Når vi nå tilbringer mer tid hjemme i en annerledes hverdag er det mulig å snu situasjonen til noe positivt på hjemmebane. Bruk tiden til å gjøre det hyggelig rundt deg. Rydd uteområdet, vask bilen, huset og terrassen – la både store og små bidra. Flytt kjøkkenet ut og la grillen variere hverdagsmåltidene. Vi hjelper deg med det du trenger til grillkosen, utstyr til effektiv vasking av bil, terrasse og hus, samt utstyr til å gjøre hage og uterom til en fornøyelig plass å være.

Sesongfavoritter

Griller og grillutstyr

Flytt matlagingen ut!

Å grille kan du gjøre hele året, men sol og sommer er nærmest ensbetydende med grilltid. Uansett om du har stor eller mindre plass, eller skal grille mat til liten eller stor familie har vi en grill til ditt behov. Vi har samlet våre beste tips her!

Se våre beste grilltips →

Høytrykkspylere og tilbehør

Når du er ferdig med innvasken

Vi har et stort utvalg av høytrykkspylere og smart tilbehør til høytrykkspylere for ulike arbeidsoppgaver! La oss hjelpe deg med å finne riktig høytrykkspyler til ditt behov og som du kan være fornøyd med – lenge.

Finn din høytrykkspyler og utstyret du trenger →

Terrassevedlikehold

Nyt sommeren med flott terrasse

Sommeren er kort og utetiden er dyrbar. Med en godt vedlikehold terrasse er det enklere å nyte tiden ute.  Ta derfor vare på terrassen – Vi hjelper deg med riktig utstyr!

Se våre tips til en flott terrasse →

Hageredskap

Bruk tiden til å gjøre det hyggelig rundt deg

Det er hyggeligere å oppholde seg ute når uterom og hage er ryddet, og planter og trær ser sunne ut. For et ryddig og sunt uterom kreves det litt egeninnsats. Det må kostes, rakes, rives, klippes og beskjæres, men legger du ned litt ekstra innsats tidlig på våren kan du lene deg tilbake og nyte mer av sommeren. Vi har hageredskap som gjør jobben enklere.

Se våre tips til et hyggelig uteområde →

Skadedyrbekjempelse

Sommeridyll uten ubudne gjester

Der det er hjerterom er det husrom sies det gjerne. Ordtaket har imidlertid sine begrensninger. Alle årstider kan by på utfordringer med ubudne gjester du helst vil være foruten. Vi har insektsmiddel som hjelper deg bli kvitt maur, skjeggkre, veps og mygg. Har du fått rotter eller mus i hus har vi også et stort utvalg av effektive musefeller og rottefeller.

Se våre tips til bekjempelse →