Det du trenger for å ta vare på tiden ute!

Når vi nå tilbringer mer tid hjemme i en annerledes hverdag er det mulig å snu situasjonen til noe positivt på hjemmebane. Bruk tiden til å gjøre det hyggelig rundt deg. Rydd uteområdet, vask bilen, huset og terrassen – la både store og små bidra. Flytt kjøkkenet ut og la grillen variere hverdagsmåltidene. Vi hjelper deg med det du trenger til grillkosen, utstyr til effektiv vasking av bil, terrasse og hus, samt utstyr til å gjøre hage og uterom til en fornøyelig plass å være.

Populært akkurat nå:

Griller og grillutstyr

Flytt matlagingen ut!

Uansett om du har stor eller mindre plass, eller skal grille mat til liten eller stor familie har vi griller og grillutstyr til ditt behov. Vi har også en mengde reservedeler om det er deler du har behov får bytte ut. Få tips og inspirasjon til årets grillsesong.

Se våre beste grilltips →

Høytrykkspylere og tilbehør

Rent overalt med effektiv utevask

Vi har et stort utvalg av høytrykkspylere og smart tilbehør til høytrykkspylere for ulike arbeidsoppgaver! La oss hjelpe deg med å finne riktig høytrykkspyler til ditt behov og som du kan være fornøyd med – lenge.

Finn din høytrykkspyler og utstyret du trenger →

Terrassevedlikehold

Nyt sommeren med flott terrasse

Sommeren er kort og utetiden er dyrbar. Terrassen er gjerne en utvidelse av stua i sommerhalvåret, og med en godt vedlikeholdt terrasse er det enklere å nyte tiden ute. Ta vare på terrassen, vi hjelper deg med riktig utstyr!

Se våre tips til en flott terrasse →

Hageredskap

Bruk tiden til å gjøre det hyggelig rundt deg

Det er hyggeligere å oppholde seg ute når uterom og hage er ryddet, og planter og trær ser sunne ut. For et ryddig og sunt uterom kreves det litt egeninnsats, men med litt ekstra innsats tidlig på våren kan du lene deg tilbake og nyte mer av sommeren. Vi har hageredskap som gjør jobben enklere.

Se våre tips til et hyggelig uteområde →

Skadedyrbekjempelse

Sommeridyll uten ubudne gjester

Der det er hjerterom er det husrom sies det gjerne. Ordtaket har imidlertid sine begrensninger. Alle årstider kan by på utfordringer med ubudne gjester du helst vil være foruten. Vi har insektsmiddel og utstyr som hjelper deg bli kvitt maur, skjeggkre, veps og mygg.

Se våre tips til bekjempelse →