Det du trenger for å ta vare på tiden ute!

Gjør deg klar for ny utesesong! Med riktig utstyr blir det enklere. Et ryddig og rent uteområde legger grunnlaget for en deilig sommersesong. Vi har utstyret du trenger til effektiv vasking av bil, terrasse og hus, samt utstyret som bidrar til at hage og uterom blir en fornøyelig plass å være. Få grillen på plass, flytt kjøkkenet ut og la grillen variere hverdagsmåltidene. Inspirasjon og utstyr finner du hos oss.

Populært akkurat nå:

TA VARE PÅ HAGEN

Hageredskap 🌳

Grunnlaget for neste års blomstring og avling blir lagt allerede nå, og det er ikke så mye som skal til for at både du og hagen får en blomstrende vår og sommer. Her får du tipsene på hva som er lurt å gjøre nå!

Se her

FÅ DET RENT OVERALT

Høytrykkspyler og tilbehør 🧽

På jakt etter en ny høytrykkspyler, eller tilbehør til høytrykkspyler?
Her finner du både tips til hva slags modell du bør velge og hvordan du kan gjøre utevasken mer effektiv med smart utstyr.

Se her

TA VARE PÅ HAGEN

Gressklipper og kantklipper

Drømmer du også om en velstelt og grønn plen? Vi har utstyret som gjør jobben enklere! Her finner du både gressklippere, kantklippere og utstyr for å få bukt med grønske og ugress!

Se her

STRØKENT RESULTAT SOM VARER

Husmaling og tilbehør 🏠

Å male huset er en ganske stor jobb, og gjerne en jobb vi utsetter så lenge vi kan. Derfor lønner det seg å bruke skikkelig kvalitetsmaling. Med riktig maling og godt grunnarbeid kan du nemlig male huset sjeldnere.

Se her

UNNGÅ UBUDNE GJESTER

Bekjempelse av skadedyr

Alle årstider kan by på utfordringer med ubudne gjester du helst vil være foruten. Vi har insektmiddel som hjelper deg bli kvitt maur, skjeggkre, veps og mygg.

Se her

TA VARE PÅ TERRASSEN

Terrassevedlikehold 🧹

Terrassen er en utvidelse av stua i sommerhalvåret, og med en godt vedlikeholdt terrasse er det enklere å nyte tiden ute. Ta vare på terrassen, vi hjelper deg med riktig utstyr!

Se her

TA VARE PÅ HAGEN

Grønt og frodig uterom med riktig vanningsutstyr 💧

Jevnlig tilførsel av vann er alfa omega i vår- og sommersesongen om du vil ha et sunt hagemiljø. Vi har vanningsutstyret hagen din ønsker!

Se her

VI ER BEST PÅ GRILL

Grillunivers

I et eget grillunivers har vi samlet våre beste råd om hvordan du kan finne den perfekte grillen for deg. Og ikke bare det. Du finner også tips om hvordan du kan utnytte grillens mange muligheter med forskjellig type grillutstyr, og råd om hvordan du kan ta vare på grillen og få glede av den enda lenger. God grillsesong- hele året.

Gå til grillunivers